Merhamet Muhteşem Yüzyıl'ı Tahtından Edebilir Mi ?

Merhamet ve Kuzey Güney'İ neden aynı kefeye koyuyorsun ?

Total bir ihtimal ama AB çok zor daha konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum ama zirvede yer alması isterim öncelikle Kuzey ama. :winkk:

Belli olmaz. Başlamadan önce ben dahil çoğu kişi tutmaz diyordu ama tuttu. Hatta ben A/B`de varlık göstermez, gerilerde kalır tıpkı Benim İçin Üzülme gibi dedim ama geldi orada da sürpriz yaptı hatta A/B dizisi oldu.

Şunu da belirteyim ki, Muhteşem Yüzyıl`a darbe vurdu. A/B`sini 11`e çekti. Bunun hiçbir şeyle alakası yok. Merhametle bağlı. Bütün yapımları düşürdü geçen hafta. Süresi daha da uzarsa reytingi de yükselir.

Gelelim Muhteşem Yüzyıl konusuna. Başka dizi düşse "
" şeklinde gülen Mahoni, Muhteşem Düşünce, düşmez bir tek Allah dedi. Keşke başka günler için de bunu söylese.

Total bir ihtimal ama AB çok zor daha konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum ama zirvede yer alması isterim öncelikle Kuzey ama. :winkk:

Eğer süresi uzatılırsa Kuzey geç saatte çok daha iyi oranlar alacaktır

- - - Ekleme - - -

%100 Katılıyorum bende

- - - Ekleme - - -

Geçer bence.My çok sıktı artık.
Şah Sultan gidince iyice bozacak bencede.

Gecemez gibime geliyor, ama bellide olmaz. MY düsüslerde.

my de hareketli bölümler başladı sırayla şeh.mehmet,lutfi,barbaros,malkoçoglu,şeh mustafa sezon sonuna ka ölecek yeni gelcekler iyi olursa total my 12 mer7.5 ab my 15 mer 8olur.ayrıca merhamet romani hızla bitiriyor senaristi iyi dgl.

My yeni alacakları iyi olmazsa peki ?
Mustafa öldükten sora dizinin hiçbir tadı kalmayacak.

- - - Ekleme - - -

Gecerse sasirmam, ama gecemezse üzülmem

Bende şaşırmam.

diziyi götüren hürrem. musti o ka onemli deil.selim ve beyazıt iyi seçilirse sorun olmz. nigar ve hürrem kadın kadrosunu götürr uzun süre. ibo gtti etkisi olmdı musti problem dgl

muhteşem yüzyılın fragmanı muhteşem ötesi geçmesi imkansız fark 3 ten 5-6 olur

Dizi bir hafta parladı diye hemen zirve adayı olmuş
Aslında dizinin Çarşamba olması çok iyi oldu sonunda bir dizi My'nin özetini geçebiliyor .
)