"Merhamet" Dizisini Beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhamt Dizisini Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Başrollerini Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağın paylaştığı, yapımcılığını Most Productions`ın üstlendiği yeni dizi Merhamet dün akşam izleyicisiyle buluştu.

Peki siz Merhamet dizisini beğendiniz mi?

pBOCuop12V25UVjjnkjstUMV.jpg

Revan'dan atack mı? :X Sen izledin mi? Senin görüşlerini merak ediyorum gerçekten.İzledim beğendim/beğenmedim deyip geçiştirme ama :X

Aslında ilk bölümden yorum yapılacak bir dizi değil. İlk bölüm o kadar da iyi değildi. :)

Son düzenleme:
Ben net başındayken izledim. Ben beğendim açıkcası.

Jenerik kötüydü, müziklerin bazıları kötü, bazıları iyiydi.

Dizi hikaye olarak izlenebilir bi hikaye. Bir az duygusal bir dizi. İzlemeye devam edeceğim ama ne kadar sürede bilmiyorum. Bu tür dram dizilerini izlediğim çok oldu. Ama beni ekrana kitleyenler az oldu. Eğer hikaye bir az yerinden kımıldar beni sarmazsa çok çabuk bırakırım dizileri.

Dram dizilerini oturup seyretmem için, hikayesini beğenmem lazım. Yoksa hiçbir dizi için 2 saatimi harcamam.

İlk bölüm benim için geçerli not aldı. Ama gelecek bölümlerini de izleyeceğim. Asıl devam kararını onlar gösterecek bana. :)

Özellikle 2 küçük kız çocuklarının oyunculuğunu çok çok beğendim.

Jenerik cok cok vasat.Müzik desen ben bi jenerik birde hep hüzünlendiği sahnelerde müzik duydum.Jenerik müziği hariç dizide 1 müzik kullanıldı sanırım.Onda da gına getirdi beni.Küçük kızlardan Özgü'nün küçüklüğünü oynayanı beğendim.Belki birde Ezel'deki kızı beğendim.Benden 6/10 alır akarı kokarı yok.Aynı yorumu diğerine yazmiştim gerçi.

Dizide sürekli "İki Keklik" türküsü söylendi ya, orası insanı sıktı. Aslında her birşeyi iyi bir şekilde anlatılmadı. Senaryo desen içinde bin türlü klişe vardı. Yok futbolcu olacakmışta, yok çocuk okutulmayacakmışta, yok dayak atmakmışta ve daha birçok klişe vardı. Dizide netlik yoktu. :)

Dizide sürekli "İki Keklik" türküsü söylendi ya, orası insanı sıktı. Aslında her birşeyi iyi bir şekilde anlatılmadı. Senaryo desen içinde bin türlü klişe vardı. Yok futbolcu olacakmışta, yok çocuk okutulmayacakmışta, yok dayak atmakmışta ve daha birçok klişe vardı. Dizide netlik yoktu. :)

Zaten şimdiki dizilerin hepsi klişelik barındıyor. Heleki bu tür dram dizileri. Artık farklı dizileri bulmak çok zor. Bulunanlar da fos oluyor.

Onu bunu geçtim, dizi anlatmak istenen şeyi tam olarak anlatamadı. Bir oradan girdi, bir buradan girdi ve ortası bulamadı. :)

Muhteşem Yüzyıl başlayana kadar izledim ve beğendim keşke günü daha uygun olsaydı :)
Cuma günleri olsa çok daha iyi sonuçlar alabilirdi

Evet, bu dizi Cuma olsa iki grupta da zirveyi alabilirdi.

Arka Sokaklar Çarşamba Total dizisi olarak iyi giderdi bence. A/B`de de Pis Yedili kadar alsa yeterdi.

Bencede Cuma olsaydı çok daha iyi oranlar alırdı.My karşısında direnmesi çok zor.Dizi benim hoşuma gitti.Ama umarım reyting kurbanı olmaz..

küçük çocuklar haric begenmdm.anne ve babanın rolü çok abartılı. m.ustündag kuçüklügü ile büyüms hali benzemiyor. burçinin kardeşi çok yapmacık.i. celikkol olmamış tipi gtmiş adamin. fırat albayram-burçin t.idare ederdi.jenerik 2000 öncesindn gbi.dizinin adı ile senaryo uyumlu olmuş

İlk bölümüne bi bakayım dedim bi baktım bitmiş ben beğendim. Fırsat buldukça izliycem..

pek izlemedim ama gördüğüm kadarıyla beklediğimden daha güzel bi dizi olmuş