'Merhamet' Dizisine Yepyeni Bir Oyuncu Katılıyor !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Burçin Terzioğlu ve Mustafa Üstündağ gibi isimlerin yer aldığı, başarılı dizi ''Merhamet'' yepyeni bir oyuncu kazandı.

Daha önce ''Samanyolu'', ''Yaprak Dökümü'' ve ''Küçük Kadınlar'' dizileriyle tanıdığımız Kıvanç Kasabalı sevilen dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Kıvanç Kasabalı dizide ''Sinan'' karakterine hayat verecek. Bu karakter Irmak karakterinin karanlık işler için kullandığı biri olacak ve bu kişi bir güvenlik şirketinin de sahibi olacak.

Ve daha birçok sürprizin boy göstereceği Merhamet dizisi Eylül'de yeniden sevenleriyle Kanal D ekranlarında yer alacak.

fbtEglaFeyvb85tbiNzEMP3l.jpg

Bu oyuncuyu nedense pek sevemiyorum. Isinmiyor kanim. Soguk geliyor. Umarim katkisi olur.

Yaprak Dokumu'nde izlemistim, fena degildi ama kendi sesiyle oynamamali bence..

Fks14 post: 1430915' Alıntı:

O biraz zor olacak sanirim cunku Sedef hamile ::D

Biliyorum onu. Zaten onun için söyledim. Ama Tuba Büyüküstün gibi fazla bekletmesin dedim yani :D Çünkü onu ekranlarda görmeyi çok istiyorum :)

Kıvanç Kasabalı - naz elmas - tuba unsal ve ....
bunlar oscarlikta oynarsalarda nedense izliyici sevmez ve dizinin sonu yakin olur ki akilli yapimcilar ya da senaristlerin dizilerinde bunlarin oynadiklari karakterler ya olur ya yolculuga çikar. biri yaprak dokumunde oldu obiri obgz ki de londraya gitti.
Kıvanç Kasabalı yillardir ay yapimin dizilerinin yemeklerinde partilernde olur ama ay yapim dizisinde oynamamasi da bu yuzden.

Annem çok seviyor bu diziyi. Kıvanç Kasabalı ise iyi bir oyuncu. Diziye katkısı olacaktır bence. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy