Merhamet Çok Büyük Bir Hayal Kırıklığı-Tam Bir Başarısızlık Abidesi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
2hheufk.jpg

Yazıyı hangi köşe yazarı yazmış?

Diziyi beğenmeyen yok. Bence daha da yükselir.

Beyazsoy başka sitede köşe yazarlığına başladı da o mu yazdı acaba?

ben beğendm,konu hikaye oyunculuk gayet guzel,bence sen farklı iş arıyosun,

Diziyi izlemedim, ama bu yazi sanki biraz agir olmus. Gercekten öyle mi izlemem gerek ama sert bir yazi.

Köşe Yazarlığı ciddi bir işdir.

"1 dakikasını izledim, ıııyy hemen kapattım" demekle köşe yazısı yazılmıyor. Yazarlar diziyi 4-5 kere izleyip, analiz edip yazı yazıyorlar. Herkes her dizi hakkında düşüncelerini köşe yazısına dökse, o zaman kimse yorum yazmaz.

Bence gayet güzel ve duygu yüklü bir dizi.Hele ki o çocuk oyuncuların performansları o kadar iyiydi ki.Bu dizi daha çok yükselmeli bence.Tam türk halkının seveceği bir dram dizisi olmuş.

Ben sabah izledim.Jenerik gerçekten ama gerçeken çok kötü.90'lardan kalma gibi.Kanal D yaprak dökümündeki gibi dizi başladiğinda yazsa isimleri.Mesela bu yaprak dökümündeki uygulamayı İntikam'da yapmalı.Geri dizisi beni ilgilendirmez.

Merhamet çok düz bi dizi olmuş.Hiçbir heycanı yok.Müzik konusuna gelirsek orda da hiçbir çeşitlilik yok.Hep aynı müziği çaldi durdular.Sadece Özgün Namal'ın küçüklüğünü oynayan kızı beğendim.Gerisi fasa fiso olmuş.Ben abartmıyorum bende hiçbir duygu uyandırmadı dizi fragmanlarinda da dizii izlediğimde de.Rastlarsam izlerim ancak.

Kanal D'nin bu seneki tek başarisi İntikam'dır.Övemeden geçemicem:X

hürrem varken merhamet en fazla böle olabilirdi maximum performansını gördük ik keklik falan diyolardi hürrem ikiye katlamis :D

Bence 12 dakika`da diziyi çözebilenler buralarda harcanıyorlar.

- - - Ekleme - - -

hürrem varken merhamet en fazla böle olabilirdi maximum performansını gördük ik keklik falan diyolardi hürrem ikiye katlamis :D
Sen de Muhteşem Yüzyılı herşeyle kıyaslıyosun be Mahoni. Güçlü bir dizi. Her yapımla kıyaslayıp düşürme diziyi.

Merhamet Muhteşem Yüzyılı geçecek diye bir iddia yoktu zaten.

Dizilerin ilk bölümünden bu kadar ağır eleştirilmesini çok yanlış buluyorum
Jenerik gerçekten çok özensiz olmuş ama dizi o kadarda kötü değildi bence

Bence 12 dakika`da diziyi çözebilenler buralarda harcanıyorlar.

- - - Ekleme - - -

Sen de Muhteşem Yüzyılı herşeyle kıyaslıyosun be Mahoni. Güçlü bir dizi. Her yapımla kıyaslayıp düşürme diziyi.

Merhamet Muhteşem Yüzyılı geçecek diye bir iddia yoktu zaten.

olamaz zaten :D

Ben hayatımda bu kadar önyargı içeren bi köşe yazısı okumadım ::DGaliba diziyi beğenmeyen tek kişi bu yazıyı yazan :bhr:

yazıyı bir köşe yazarı yazmamış gibi muffin kendi yorumlarını yazmış galiba:D
ayrıca ne bekleniyordu ki mutanatlar özgüyü kaçıracaktı dabnm mi haberim yok dizi reyting olarak da karadayı seviyesinde başladı umut var yani