merhabalar herkese...

monacolu

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
105
Puanı
125
ismim guney. 23 yasindayim. yazdan bu yana forumu takip ediyordum.internette yeni baslayacak dizileri ararken bu siteyi buldum, sonra da birakamadim,nihayet uye oldum.Medyayla yakindan ilgileniyorum,cok ilgimi cekiyor medyada yasananlar. dizi izlemeyi seviyorum,star ve kanal d favori kanallarim.Twitter adresim 'aktepeyigit'. guzel olan her tur muzigi dinlerim.Avrupa sinemasina, ozellikle fransiz ve italyan filmlerine bayilirim. bayern munchen ve manchester united'i severek takip ediyorum. Tenis izlemeyi cok severim. rafael nadal,roger federer, del potro, nalbandian, ana ivanovic, lina, schiavone favori teniscilerim. david bustamante parcalarini cok severim. gulsen ve asli gungor muzigine hayranim. en begendigim drama 'oyle bir gecer zaman ki', komedi avrupa yakasi. simdi karadayi'ni severek izliyorum. bekir coskun ve yilmaz ozdil en sevdigim kose yazarlari...

Tekrardan hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun forumda. :)

Favori bir tenisçiye karar verememişsin gibi görünüyor. :D

Tekrardan hoşgeldin. Kalıcı olur ve iyi vakit geçirirsin umarım. :)

Aramıza hoşgeldin baya detaylı anlatmışsın kendini. :) Umarım uzun süre kalıcı olursun forumda Güney. :)

Aramiza hosgeldin Güney.
Kendini detayli tanitmissin. Karadayi ve takip ettigin yazarlari sevdim. Tenis'te R.Federer favorim.

Keyifli forumlar :)

Star TV mi Kanal D mi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi