Forum aramaları yaparken keşfettim bu siteyi bot olarak sansamda bazı üyelikleri yinede arada gerçekleri vardır diye düşünerek selamun aleyküm diyorum
İvet misal bu arkadaş isveç cadolozu olur tanıştırayomHoşgeldin @TursilMatik en az 100 mesajı olanlar bot değil. Birbirini alıntı edip sohbet eden herkes gerçek
Bu da İsviçre li kötü moderatörAramıza hoṣgeldin @TursilMatik
Temizliği ve çamaṣır yıkamayı çok seviyorsun sanırım veya nickin ile çok titizimdir mi demek istiyorsun.
İvet misal bu arkadaş isveç cadolozu olur tanıştırayom
------
Bu da İsviçre li kötü moderatör
Tanıştırıyım bu da forumun sokak karısı olur kendisi, paçozlukta varoşlukta eline kimse su dökemezİvet misal bu arkadaş isveç cadolozu olur tanıştırayom
------
Bu da İsviçre li kötü moderatör
Kötü izlenim bırakma laa @xemrexxx ile tanıştırıp geldiği gibi kaçıracaksın @TursilMatik 'iHoş geldiiinnn @TursilMatik
------
Tanıştırıyım bu da forumun sokak karısı olur kendisi, paçozlukta varoşlukta eline kimse su dökemez
Kız doğruyu söyledim ne zamandan beri doğruyu söylemek kötü izlenim oldu @TursilMatik bu da Zeyno kendisi arkadan liselik önden müzelik birisidir ama seviyoruz kendisiniKötü izlenim bırakma laa @xemrexxx ile tanıştırıp geldiği gibi kaçıracaksın @TursilMatik 'i
Kız doğruyu söyledim ne zamandan beri doğruyu söylemek kötü izlenim oldu @TursilMatik bu da Zeyno kendisi arkadan liselik önden müzelik birisidir ama seviyoruz kendisini