FaJi Banlı Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 2,236 Reaksiyon puanı 1,295 Puanı 195 18 Temmuz 2017 #21 Hoşgeldin eşcinsel dostum. Kalıcı olman dileğiyle.
B berkann Favori Üye Katılım 22 Aralık 2011 Mesajlar 18,875 Reaksiyon puanı 6,723 Puanı 1,060 18 Temmuz 2017 #22 mrt-06' Alıntı: Hoş geldin Baha, kalıcı olman dileğiyle. @ozgur2113 @Maskeli Fedai hemşeriniz geldi. @berkann @xemrexxx size de arkadaş. Genişletmek için tıkla ... Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer
mrt-06' Alıntı: Hoş geldin Baha, kalıcı olman dileğiyle. @ozgur2113 @Maskeli Fedai hemşeriniz geldi. @berkann @xemrexxx size de arkadaş. Genişletmek için tıkla ... Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer
Thequeer Konu Sahibi Favori Üye Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 2,580 Reaksiyon puanı 770 Puanı 145 18 Temmuz 2017 #23 FaJi' Alıntı: Hoşgeldin eşcinsel dostum. Kalıcı olman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk dostum, umarım berkann' Alıntı: Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer Genişletmek için tıkla ... Elbette hepimizin var Hoş bulduk, umarım olurum
FaJi' Alıntı: Hoşgeldin eşcinsel dostum. Kalıcı olman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk dostum, umarım berkann' Alıntı: Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer Genişletmek için tıkla ... Elbette hepimizin var Hoş bulduk, umarım olurum
mrt-06 Süper Mod. Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,590 Reaksiyon puanı 59,962 Puanı 1,061 Konum Ankara 18 Temmuz 2017 #24 berkann' Alıntı: Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer Genişletmek için tıkla ... Yok demedim zaten hani fikirleriniz aynı daha iyi anlaşırsınız diye. Benim de eşcinsel arkadaşım var.
berkann' Alıntı: Aa ne münasebet? Benim heteroseksüel arkadaşlarım da var. Hoşgeldin foruma. Umarım kalıcı olursun Baha. @Thequeer Genişletmek için tıkla ... Yok demedim zaten hani fikirleriniz aynı daha iyi anlaşırsınız diye. Benim de eşcinsel arkadaşım var.
B berkann Favori Üye Katılım 22 Aralık 2011 Mesajlar 18,875 Reaksiyon puanı 6,723 Puanı 1,060 18 Temmuz 2017 #25 mrt-06' Alıntı: Yok demedim zaten hani fikirleriniz aynı daha iyi anlaşırsınız diye. Benim de eşcinsel arkadaşım var. Genişletmek için tıkla ... Cinsel yönelimlerin aynı/benzer olması fikirlerin aynı olacağı anlamına gelmez. Ama demek istediğini anladım.
mrt-06' Alıntı: Yok demedim zaten hani fikirleriniz aynı daha iyi anlaşırsınız diye. Benim de eşcinsel arkadaşım var. Genişletmek için tıkla ... Cinsel yönelimlerin aynı/benzer olması fikirlerin aynı olacağı anlamına gelmez. Ama demek istediğini anladım.
mrt-06 Süper Mod. Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,590 Reaksiyon puanı 59,962 Puanı 1,061 Konum Ankara 18 Temmuz 2017 #26 berkann' Alıntı: Cinsel yönelimlerin aynı/benzer olması fikirlerin aynı olacağı anlamına gelmez. Ama demek istediğini anladım. Genişletmek için tıkla ... Muhakkak bir heteroseksüele göre ortak noktanız daha fazladır, fikir de tam karşılayan bir kelime olmadı ama anlamışsan uzatmama gerek yok.
berkann' Alıntı: Cinsel yönelimlerin aynı/benzer olması fikirlerin aynı olacağı anlamına gelmez. Ama demek istediğini anladım. Genişletmek için tıkla ... Muhakkak bir heteroseksüele göre ortak noktanız daha fazladır, fikir de tam karşılayan bir kelime olmadı ama anlamışsan uzatmama gerek yok.