Merhaba

Thequeer

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145
Arkadaşlar merhaba ben Baha, magazin haberlerinde gezinirken sitenize denk geldim, üye oldum.

Adım Baha İstanbul da Üniversite okuyorum aslen Diyarbakırlıyım.

Profil resminden anlayacağınız üzere eşcinselim. Bunu söyleme sebebim varsa homofobik insanlar ile muhatap olmak istememem.

Hoş geldin foruma Baha.

Anlattığım kadarı ile eğlenileceğin bi forum burası. Hayırlı olsun.

@mrt-06 Atacan'ım foruma bir şeyler oluyo.

Hoşgeldin hoşgelmesine de daha girer girmez neden gay olduğunu belirttin? Neden cinsel seçim pasaport gibi kullanılıyor.

Hoş geldin foruma Baha.

Anlattığım kadarı ile eğlenileceğin bi forum burası. Hayırlı olsun.
Hoş bulduk. Umarım pek vaktim yok açıkcası ama vakit buldukça size katılmaktan mutluluk duyacağım

@mrt-06 Atacan'ım foruma bir şeyler oluyo.

Hoşgeldin hoşgelmesine de daha girer girmez neden gay olduğunu belirttin? Neden cinsel seçim pasaport gibi kullanılıyor.
Hoş bulduk.

Gerek cinsel, gerek siyasi hiçbir konuda kimliğimi ve fikirlerimi saklama gereği duymam. Ayrıca söylediğim gibi homofobik, düşünce zayıflığı yaşayan insanlar ile böylelikle hiç tanışmamış olurum

Hoşgeldin. Kalıcı olursun umarım.
Hoş bulduk, umarım

Hoşgeldin @Thequeer

Bu aralar çok üye geliyor ama kimse online olmuyor. Bu aralar çok üye cinsel kimliğini açıklıyor. Acaba fake üye mi diye şüphelenmiyor değilim

Cinsel kimliğini açıklamak fake demedim. Önceki uyelerden birisiysen böyle bir profil açmış olabilirsin. 2.hesap anlamında.

Gerçekten 0 km yeni üyeysen hoşgeldin
Anladım. O zamanlarımı 15 yaşımda bıraktığıma emin olabilirsin, tekrar hoşbulduk

Hoş geldin, kalıcı olursun umarım.

Eşcinsel birisini görmek çok güzel.

Hoşgeldin. ❤