Merhaba Hayat Yine İsim Değiştirdi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Private Practice dizisinin yerli versiyonu olan doktor/hastane dizisinin adı yine değişti!

Dizinin isimleri,
'Ölüm ile Yaşam Arasındayız', 'Özel Hastane', 'Klinik' ve 'Merhaba Hayat' olarak değiştirilmişti.

Dizinin son ve kesin ismi '
Hayat Umutla Başlar ' oldu. Keremcem dizinin ismini twitter'dan açıkladı.

Başrollerinde, Vahide Gördüm, Keremcem, Barış Kılıç, Yetkin Dikinciler ve Yıldız Kültür gibi isimler olan dizi Eylül ayında FOX'ta!

123986754646787967807866457353246576857797765752112880880000059576764 defa isim değiştirmeyle rekor kırmış dizi yemin ederim

Çok fazla isim değiştirdiler. Dizinin ismi konusunda sonuca varsalar çok iyi olacak. Hem kadrosu, hem konusu bakımından tutma ihtimali olan bir dizi ama devamlı isim değiştiriyorlar. Yeni isim daha iyi gibi.

Yeni ismini sevmedim nedense. Klinik en iyisiydi gibi

Merhaba Hayat da güzeldi bu isimde konusu doğum kliniğinde geçtiği için isimler uygun

Bir dizinin sürekli ismini degistirmek, diziye olan güveni kaybettirmektir maalesef..

tutması imkansız boşuna emek veriyolar

İlk 100'e girerse iyidir.

Şaka şaka ama zirve şansı yok.İlk 20'ye girer.Sonra düşer sonra yayından kalkar

Televizyon Gazetesi sitesi yine haberimi almış ama başlık:

" Doktorlar dizisinin benzeri yeni dizinin adı bir kez daha değişti ama böyle daha iyi oldu "

Televizyon Gazetesi sitesi yine haberimi almış ama başlık:

" Doktorlar dizisinin benzeri yeni dizinin adı bir kez daha değişti ama böyle daha iyi oldu "

Haberin hiç bir yerinde FavoriForumum özel haber veya Bugra Özel Haber diye yazmamissin ki.

Onlar da buna dayanarak kaynak belirtmeden yayinlatmis olabilirler..

Haberin hiç bir yerinde FavoriForumum özel haber veya Bugra Özel Haber diye yazmamissin ki.

Onlar da buna dayanarak kaynak belirtmeden yayinlatmis olabilirler..

Yazılsa bile alıyorlar ben almalarına takılmadım habere attıkları başlık çok saçma