Merhaba Hayat Yayından Kaldırıldı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
"Merhaba Hayat" Bitti!
Medyapım imzalı, yapımcılığını Fatih Aksoy'un yaptığı, baş rollerinde Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinceler'in paylaştığı
doktor dizi Merhaba Hayat maalesef düşük reytingler sonucu yayından kaldırıldı. Dizinin finalinin bu Pazar yayınlanması bekleniyordu fakat FOX'un yeni dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor'un bu Pazar başlayacak olmasıyla dizinin finali yayınlanmadan bitirildi.​

ya izliyen yok zaten ne finali iyi yapmıslar bosa masraf :D bolum cekmek belesh mi :D

Dizi Adını Feriha Koydum'un Emir'in Yolu olması gibi değişmişti nerdeyse ilk bölümleri güzeldi..

Şaşırdım doğrusu. Yazık oldu diziye. Ben başlamadan önce çok farklı bir proje bekliyordum.

Medyapım tarihinin en kötü sezonunu geçirmeye devam ediyor,bir tek Umutsuz Ev Kadınları kaldı,son kale,kıymetini bilip diziye çeki düzen versinler.Yoksa para akışı tamamen kesiliyor.

Final yaparlar diye bekliyodum.. Artik final yapmadan direkt yayindan kaldiriyorlar, bu kalite acisindan dusurucu bir karar..

ilk 30 a zor giriyor bazen giremiyordu yayından kalkmasi dogal

ali ayseyi seviyor gelir oda aynı sekilde olur sonu

Vahide Gördüm de dizi hakkinda umutluydu, keske ne Vahide Gördüm ne de Hazal Kaya AFK'den ayrilmasalardi