''Merhaba Hayat'' Ne Zaman Başlıyor

Canol

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
379
Puanı
184
Foxun merakla beklenen yeni dizisi ''Merhaba Hayat'' 13 Eylül Perşembe başlıyor.

Vahide Gördüm'ün doktoru canlandıracağı dizide Gördüm'ün yanında Yetkin Dikinciler, Barış Kılıç, Yasemin Sanino, Yıldız Kültür, Seda Güven, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Keremcem rol alacak.
Hastane içi sahneler tıpkı ''Doktorlar''da olduğu gibi hazırlanan platoda çekilecek dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Bilban var
Dizi FOX'un yeni ayın dönemindeki en iddialı projelerin başında geli
yor.

Karşısında "Veda" ikinci bölümüyle olacak. Bence "Veda" karşısında pek varlık gösteremez ama özellikle A/B grubunda iyi gidebilir Fox ortalamasına göre...

Çok zorlu bir gün.

Böylece Medyapim'in iki dizisi Persembe gününde kapisacak; Veda (Kanal D) ve Merhaba Hayat (FOX)

Aslında Cuma günü rekabete daha açık bir gün. Eğer Cuma günü olsaydı bence üst sıraları zorlayabilirdi. Çünkü muhtemelen 3-4 dizi birden üstlerde olacak Cuma günü ve açık ara bir birinci çıkmayacak. Böyle durumda tutunmak daha kolay.

Bu haberin dogru oldugunu sanmam. Medyapım neden iki dizisini karşılaştirsın ki?

İşi çok zor. İlk bölümüyle iyi bir başlangıç yapar ama sonradan baya bir düşüş yaşar, kadroda Yetkin Dikinciler'de varsa tutmaz bu dizi.

Cuma Medyapımın bir diğer dizisi Adını Feriha Koydum var

Perşembe günü oldukça zorlu bir gün, FOX bu diziden çok şey bekliyor, daha rahat bir günde yayınlayıp zirve şansını zorlayabilirdi... Ama perşembe günü zirveye oynama şansı yok...

cumartesi veya pazara konulabilrdi. malesef perşembe günü ilk 10a girerse başarıdır

Cok yanlis bir gun secimi. Halbuki MEDYAPİM bu dizi icin bir hastahane yaptirmisti. Bence Cumartesi olmaliydi. Pazarteside olabilirdi. Ama Persembe gunu en kaliteli bir dizi bile izlenmiyor. (Bkz : SUSKUNL4R)

Son düzenleme:
medyapım bu dizi için bir klinik yaptırmış önem veriyorlar diziye