NOW Merhaba Hayat - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,081
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Vahide Gördüm'ün başrolünde yer aldığı hastane dizisi Merhaba Hayat her Salı 20.30'da Fox'ta...

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını, sohbetleri ve paylaşımları bu başlıktan yapabilirsiniz...
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Merhaba Hayat 9.Bölüm Özeti (16.12.2012)

Deniz ve Sinan arasında yaşananlara kayıtsız kalamayan Hümeyra, kliniği kara geçireceği gerekçesi ile Nihat'a ortaklık teklif eder. Öte yandan bu teklifin ortaya çıkması, Hümeyra ve Deniz ilişkisini iyice gerecektir. Dünya ve Mert, kitap fuarına giderken alkollü bir şoförün onlara çarpması sonucu kaza yaparlar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dünya, hem kısır kalma hem de felç geçirme riski ile karşı karşıyadır. Kazayı hafif yaralı şekilde atlatan Mert ise, olanlar yüzünden kendini suçlamaktadır. Bu esnada, kaza yapmış bir kamyon şoförünü ameliyat etmekte olan Sinan ise, Dünya ve Mert'in yaptığı kazadan habersizdir. Operasyonu tamamladıktan sonra, hayatını kurtardığı adamın kim olduğunu öğrenen Sinan, hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır. Nihat'ın kız kardeşi Aslı, genç ve başarılı bir beyin cerrahıdır. Batı Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Aslı, Deniz ile birlikte Dünya'yı aynı anda ameliyat ederek, hayata döndürmeye çalışacaktır. Bekleme odasında Dünya'nın durumuyla ilgili haber bekleyen klinik ekibi, Mert'in aniden fenalaşması ile çifte bekleyiş içine girer.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Merhaba Hayat 10.Bölüm Fragmanı


Yeni fragman çok iyi olmuş gerçekten :)
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

china_shangai

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
29 Kasım 2012
Mesajlar
16,053
Reaksiyon puanı
31,942
Puanı
859
aslında ıyı dızı ama bazen ıyı olmakta yetmıyor ne hıkmetse
 

Billy Kane

Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
O hafta derbi haftasına denk geldi, bu hafta dahada artış yaşar zaten..

- - - Ekleme - - -

‎10. Böüm Özeti

Deniz'in eniştesi İhsan, mafyaya yüklü miktarda para borçlanmıştır. Yaralı halde Batı Hastanesi'ne getirilen İhsan, gaspa maruz kaldığını söylemektedir. Ancak Deniz, İhsan'ın bir şeyler gizlediğinden şüphelenir. Hamit isimli mafya adamı hastaneye gelip İhsan'ı sorar. Ancak İhsan hastaneden kaçmıştır. Dünya'ya çarpan alkollü kamyon şoförü Sadullah, Sinan'dan özür dilemek için kliniğe gelir. Sadullah'ı karşısında gördüğüne şaşıran Sinan, adamı affetmeye hiç niyetli değildir. Sinan ile konuşurken fenalaşan Sadullah yere yığılır. Sinan, adama müdahale etmek konusunda kayıtsız kalır. Bu esnada klinik ekibinden diğer doktorlar koşup yetişir… Sinan, Sadullah ile hesaplaştığı bu süreç içinde, geçmişte kendisinin cerrahlığı bırakmasına yol açan olay ile de yüzleşmek durumunda kalır. Saatler geçmesine rağmen İhsan dönmemiştir. Uyuşturucu mafyasının adamları küçük kızı Beste'yi kullanarak, İhsan'ın ortaya çıkmasını sağlamaya çalışır. Yeğenine bir zarar gelmesinden korkan Deniz, İhsan'ın borcunu üstlenmek zorunda kalır. Ancak uyuşturucu mafyası, borcun karşılığı olarak Deniz'den, kendileri aleyhinde tanıklık edecek bir kadını öldürmesini isteyecektir.
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Valla Emrecim fragman tubede bu görünüyor bilmem yanlışta olabilir neyse doğrusu gelince düzeltirim :)
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Düzelteyim hemen.

- - - Ekleme - - -

Zaten düzeltilmiş :)

- - - Ekleme - - -

Evet haklısın asıl fragman farklı ama tubeye konulan fragman farklı olmuş.
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Merhaba Hayat 11.Bölüm Özeti (6.01.2013)

Deniz'in eniştesi İhsan'ın cesedi ortaya çıkar. Derya acı haberle sarsılırken, küçük yeğeni Beste'yi uyuşturucu mafyasından korumaya çalışan Deniz, İhsan'ın ölümüyle ilgili gerçeği herkesten gizlemek zorunda kalır. Öte yandan cinayet masası işi almış ve İhsan'ın ölümünü araştırılmakta, Deniz de bu çerçevede sorgulanmaktadır… Bu esnada Celal, Deniz'i bir görev için İdris ile tanıştırır. İdris, Celal'den daha üst mevkide, uyuşturucu işine bulaşmayan eski tipte bir kabadayıdır. Celal, borcunun taksidi olarak, dört aylık hamile bir kadını kürtaj yapmasını ister. Deniz, Celal'in istediğine bir kez daha karşı çıkarak kendisini koruması için İdris'e sığınır. İdris'in evine gelen Celal, acaba Deniz'i İdris'in elinden alabilecek midir?…
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Merhaba Hayat 12.Bölüm Özet

İdris, Süleyman adındaki adamını muayene etmesi için Deniz’i çağırır. Süleyman’da zehirlenme belirtileri vardır ancak neden zehirlendiği anlaşılamaz. Çeşitli tetkikler için Süleyman’ın hastaneye yatırılması lazımdır; ancak Süleyman polis tarafından aranmaktadır. Bu nedenle gizli biçimde hastaneye sokulması gerekir… Burak’ın babası Aytekin, nefes darlığı şikayetiyle hastaneye getirilir. Sinan ve Burak, Aytekin’e acil müdahalede bulunur. Sinan, Aytekin’in durumunun aniden kötüleşmesinin sebebini anlayamaz. Burak’ın abisi Bora, babasını hapishaneden çıkartabilmek için ona bir takım kalp ilaçları verdiğini itiraf eder. Nil, son yolculuğunda babasını yalnız bırakmaması için Burak’ı ikna etmeye çalışır. Berke, hastanede yaptığı romantik bir sürpriz ile Aslı’yı şaşırtır. Öte yandan Aslı’dan istediği reçeteli haplar konusunda yalan söylemesi ikilinin arasını bozar. Deniz kimseye fark ettirmeden Süleyman’ı hastanede tutmaya çalışırken, bir yandan Nihat ile birlikte, içinde bulunduğu bu mafya çıkmazından kurtulmanın planını yapar. Her şeyden habersiz olan Sinan, Deniz ve Nihat arasındaki bu ani yakınlaşmayı çözememektedir. 13 Ocak Pazar Günü Saat 19:45'de FOX'ta
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Merhaba Hayat 13.Bölüm (Sezon Finali) Özeti (13.02.2013)

Geçmişteki hatasını düzeltmek isteyen Nihat, çocuk sahibi olması için Deniz’e yardım etmek ister. Bu amaçla Deniz’i, bebeğini evlatlık vermek isteyen Dicle isimli genç bir kadınla tanıştırır. Hayatta en çok istediği şey olan anne olma şansını yeniden yakalamak Deniz’i çok heyecanlandırır. Öte yandan Sinan, Nihat ve Deniz arasındaki giderek artan samimiyete daha fazla katlanamaz ve ani bir karar ile Deniz’den ayrılır. Bu durumu fırsat bilen Nihat, yeniden ve daha kararlı biçimde Deniz’in hayatına girmeye çalışacaktır. Öte yandan Deniz, o an için tüm önceliğini bebek sahibi olmaya vermiştir; ancak acaba Dicle, görüştüğü diğer adayların içinden bebeğini vermek için Deniz’i seçecek midir?

Hamile olduğunu öğrenen Nil, bu haberi Burak’a söylemekte zorlanır… İkili, bir yandan bebeğini kaybeden psikoz hastası Meryem ile ilgilenmektedir. Burak, Nil’in yaşadığı duygusal dalgalanmayı çözmeye çalışır.

Aslı ve Berke’nin ilişkisini öğrenen Nihat, Berke konusunda Aslı’yı uyarır. Berke’nin telefonlara çıkmamasından şüphelenen Aslı, ufak bir araştırma yapar. Bu esnada reçete defterinde eksik olduğunu fark etmesiyle birlikte Berke’nin ihaneti gün yüzüne çıkar.

Ömer, kontrol için Batı Hastanesi’ne gelen anneannesini Zenan ile tanıştırır. Ancak işler umulduğu gibi gitmez. Yaşanan olayların ardından Zenan, ayrılık aşamasından gelirken, Ömer ise Zenan’ın varlığını ailesine kabul ettirmek konusunda kararlıdır.