Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta en son geçen ay güzeller etkinliğini yürütürken @cehennet bize hafif muhalafet olmuştu belki hatırlıyordur o dönemi

Fikir belirtme diyelim. Haklı olduğumu düşünüyorum hala. Siz ne kadar burnunuzun dikine gitmiş olsanız da Admin son noktayı koymuştu. Bence çokta mantıklı bir hareket olur. Bundan sonrakinde dikkat edilebilir bence.

Özgü Namal'ın 40 yaşında ama 30 yaşında ki halini görsellere koymuştunuz. İskandinav ülkelerinde filtreli fotoğrafın cezası varmış. Buda zaman filtresi. Cezalandırılmalısınız

Reactions: Tolstoyevski
Aslında instagram üzerinden seçtik fotoları hep ama ilk turlar çok isim olduğu için ufak tefek istisnalar oldu ama ardından Özgü’yü de instadan seçtik hep
Tamam 15-20 sene önceki fotolarla şimdikiler bir tutulamaz ama bazen fotoğraf bulmak da güç hale gelebiliyordu onlarca isim arasından

Reactions: cehennet

Kadının instagram hesabına en son 4 yıl önce fotograf yüklenmiş. Bundan sonra ki güzeller etkinliğinde görmek istemiyorum onu

@Dosi cadolozu hakkında kötü şeyler söylüyor dikkat et @cehennet
))) bence @serhatt ve @Angelica ile ortak ol dosiyi yersiniz öldürürsünüz

@cehennet bu xemrexx beni çok sever sağolsun
bu da sevgisinin bir göstergesi

Forumda ilk başlarda mesajlarını anlamakta zorluk çektiğim biriydi ama sonra alıştık ve iyi arkadaş olduk

Peki dediklerine inanmalımıyım Emre'nin
@serhatt ile ortak oluruz ama Dosi'yi bırakmayalım.

Reactions: Dosi and cehennet
Sakın ha.
Geleli ne kadar oldu da ne konuşçaz.

Alınganlığım tuttu. Bu @xemrexxx çok fena. Hemen düşürdü beni.

------

Yalnız @xemrexxx kötü konuşanın sadece ben olduğumu yazmış

Aşk olsun cehennet. Hemen inanacakmıydın ona
onun mesajlarının %99'u yanlış algı

Tek başına konuşmadığına göre. Biriyle konuşmuşsundur. Serhatta etikette olunca.

Şaka yaptım yaa. İnanmadım tabi ki.😛

Reactions: Dosi and serhatt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...