Mergim Berisha Resmen Fenerbahçe'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,720
Puanı
1,060
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Salzburg forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mergim Berisha transfer edildi.

Oyuncu bonservisi ile birlikte 4 yıllığına sarı lacivertli formayı giyecek.

Berisha geçen sezon Salzburg forması ile çıktığı 37 maçta 22 gol, 14 asist kaydetti.

Berisha, Fenerbahçe'de 11 numaralı formayı giyecek.

1630599222322.png

Son düzenleme:
Bu sezon beni çok sevindiren transferlerden biri oldu. :Z

İnşallah Vitor hocamızla çok iyi anlaşır ve onlarca gol atar. :Z Bonservisiyle ve 4 yıllık alınması da harika. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
Bonservis-maaş hiç bir şey açıklama yok. Miss gibi transfer şekli. Bizim taraftarda limit işini fazla kasıyor yap transferini geç karşıya. Uyduruktan bir para göster veya hiç gösterme.

FB'nin hâlâ net bir forvet eksiği var. Berisha aradıkları oyuncu değildi bence.

Bonservis-maaş hiç bir şey açıklama yok. Miss gibi transfer şekli. Bizim taraftarda limit işini fazla kasıyor yap transferini geç karşıya. Uyduruktan bir para göster veya hiç gösterme.

1630600272718.png

Berisha'nın geçen sezon oynadığı mevkiler. Direkt santrafor kendisi, direkt forvet. :D

Bizimkiler de çok sorguluyor bonservis ücreti adamlar hiçbir şey açıklamıyor.
------

Bu adam bu kadar başarılı ise nasıl verdiler

Ekli dosyayı görüntüle 108528

Berisha'nın geçen sezon oynadığı mevkiler. Direkt santrafor kendisi, direkt forvet. :D
Modern forvet Berisha o yüzden bazıları tam santrafor rolüne oturtamayabilir, normal. Bence çok iyi transfer çünkü hem gol hem asist yönünden skora çok katkı veren biri. Etrafını da oynatan bir forvet, sağlam iş yaptık.

• Beğendim
Reactions: Araf
Modern forvet Berisha o yüzden bazıları tam santrafor rolüne oturtamayabilir, normal. Bence çok iyi transfer çünkü hem gol hem asist yönünden skora çok katkı veren biri. Etrafını da oynatan bir forvet, sağlam iş yaptık.
Yanındaki adamları şimdi sayarsak bir sürü isim çıkar. 3-4-3 olduğunu düşünürsek, Pelkas bile kanat oynar muhtemelen, İrfan Can da. Diego Rossi de zaten öyle. Osayi buna göre geride oynar gibi, ilerisi çok doldu. Valencia da var daha, tam formundayken Berisha gelince kesilecek. Vitor Pereira'nın işi çok zor olacak, kadro genişledi. :D

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Kiralık alamayız sözleşmesi bitiyor sezon sonu zaten. :D
------

Yanındaki adamları şimdi sayarsak bir sürü isim çıkar. 3-4-3 olduğunu düşünürsek, Pelkas bile kanat oynar muhtemelen, İrfan Can da. Diego Rossi de zaten öyle. Osayi buna göre geride oynar gibi, ilerisi çok doldu. Valencia da var daha, tam formundayken Berisha gelince kesilecek. Vitor Pereira'nın işi çok zor olacak, kadro genişledi. :D
Aynen öyle bence sıkıntı bu. İleri üçlüdeki tercihleri çok konuşulacak hocanın, kaybedilen maçlar sonrası. Mesut'u yedek bırakıp kaybettiği bir maç sonrası hapı yuttu mesela. Bence ileride bu kadar genişlik iyi olmadı.

• Beğendim
Reactions: Araf
Farklı bir yerden konuya gireceğim, Fenerbahçe hissesi alanların en memnun olduğu transfer.
Biraz araştırdım gerçekten çok iyi bir forvet olduğu belirtilmekte...
Umarım bizde traş makinesine evrilmez 🙏🙏🥺

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg