Meral Oktay Açıkladı Mihriban Sultan Karekterini Hangi Oyuncu Oynuyacak

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Evet az önce Muhteşem Yüzyıl sayfasında gördüm bu haber her yerde .Meral Oktay Açıklama Yapmış .
images

Son düzenleme:
Lens Takacaktir Gözlerine Yeşil Lens Olabilir Hatun Güzel Burdaki Cukkasi Daha İyi Olacaktir Lale Devri Muhtesem yüzyıla göre dizi bile deil isabet olur

verdiğin linkte yazmıyor
Kafadan konu açacak üye değilim sen başkalarınla karıştırma beni

[h=6]SERENAY SARIKAYA Muhteşem Yüzyıl'da...

Seranay Sarıkaya Muhteşem Yüzyılda --Mihrimah Sultan'ı-- canlandıracak :D Haberin doğru olduğunu CNN-TURKTE Meral Okay açıkladı.

Yakışırr :) ♥[/h]

Sen koskacaman şu yazıyı göremedin ise o linkte ben bilemem artık inanmak istemiyorsan Meral Oktay açıklama yapmış Mihriban karekteri yaz gelir birsürü konu!

sana inanmıyor değilim ama verdiğin linkte öyle birşey yok sor başka birisine en son gönderi 1 ocak'ta!

Serenay Sarıkaya'nın twitter hesabı yok kız kaç kere söyledi bunu ayrıca Lale Devrinden ayrılmayacağınıda üstüne basa basa açıkladı aynı şekilde Tolgahan Sayışman'da serenayın ayrılmayacağını açıkladı

Serenay Sarıkaya'nın twitter hesabı yok kız kaç kere söyledi bunu ayrıca Lale Devrinden ayrılmayacağınıda üstüne basa basa açıkladı aynı şekilde Tolgahan Sayışman'da serenayın ayrılmayacağını açıkladı
Haberin doğru ama ihtimali yüzde yüz Meral Oktay Cntürkte açıklama yapmış

Öncellikle bunu bilmenizi istiyorum; Serenay Sarikaya'nin Twitter hesabi yok! Hiç de olmadi!

Serenay'in bu diziyi girecegini pek sanmiyorum çünkü Lale Devri dizisi devam etmektedir.

Arti olarak Meral Okay'in CNN TÜRK'e katildigina dair video bulamadim.. ?

Öncellikle bunu bilmenizi istiyorum; Serenay Sarikaya'nin Twitter hesabi yok! Hiç de olmadi!

Serenay'in bu diziyi girecegini pek sanmiyorum çünkü Lale Devri dizisi devam etmektedir.

Arti olarak Meral Okay'in CNN TÜRK'e katildigina dair video bulamadim.. ?

Bulman gerekmiyor zaten bu haber yer yerde internette araştır bulursun her sayfada

ben kafamdan konu açmam

Arkadaşım her sitede haber var diyosunda o haberlerde sahte twitter hesabını kaynak gösteriyorlar.Serenay'da daha öncede çıkmış olan bu haberleri yalanlamış ve lale devrinden ayrılmayacağını söylemişdi.Meral Okay'ında cnn türk'e yaptığı bir açıklama yok