Saol kardeşim, hediye tam bir SANAT ESERİ...
Teşekkürler hep beraber nice mesajlara.
Saol kardo sıva işini severiz devamm.Tebrikler sıvacı arkadaşımız.@MEnes
@Sherlock ve @MasacRE 'den ses yokSaol kardeşim, hediye tam bir SANAT ESERİ...
Kısmet...
Senin yüzünden bu kelimeye gıcık kapacam bu gidişleKısmet...
Hahahahaha bence çok kullanışlı.Senin yüzünden bu kelimeye gıcık kapacam bu gidişle
Senin gibi üşengeçler için evet kullanışlıHahahahaha bence çok kullanışlı.
Kesinlikle haklısın, niye dediğini de biliyorum...Senin gibi üşengeçler için evet kullanışlı
aa yok gercekten gelmedi o aklıma. Ben detaylı yazmaya üşenilince o kelimeyle kurtulma eylemine diyorumKesinlikle haklısın, niye dediğini de biliyorum...Ama hiiiç fırsat olmuyor, umarım bugün olacaktır.
O da doğru bak. Detaylı yazma üşengeçliğine birebir o kelime, severiiiz.aa yok gercekten gelmedi o aklıma. Ben detaylı yazmaya üşenilince o kelimeyle kurtulma eylemine diyorum
Neyse bugüne olurmu bilmem. Kısmet
Yarın SalıO da doğru bak. Detaylı yazma üşengeçliğine birebir o kelime, severiiiz.Evet bugün olur mu göreceğiz, kısmet.
Teşekkürler dostum nice birlikte huzurlu mutlu senelere. Sanatla kalmaya devam. Hediye zaten gerçek bir SANAT, mükemmel...
Evet yine kısmet diyip bekleyelim...Yarın SalıOlsun bir zahmet. Tabi ikimiz de aynı anda müsait olabilirmiyiz asıl mesele o. Günüm yoğun olacak ama gece konsantreli bir şekilde yoğunlaşabilirim söylenenlereKısmet diyeyim yinede çünkü uyuyor
Bu arada artık şu animede güncele gelsen de konuşsak. Detay ver ne durumdasın...
Bu arada artık şu animede güncele gelsen de konuşsak. Detay ver ne durumdasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?