MEnes Forumda 3. Yılında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,504
Puanı
1,060

Forumun sevilen, az yorumlar yapan ve üşengeç eski moderatörlerinden biri olan ve @destere @Doğu ve @MasacRE- ninde içinde bulunduğu meşhur sıvacı ekibinin bir üyesi olan ve kendisinide sıvamayı seven @MEnes 3. yılında.

Forumda gerek kattığı yorumlar gerekse herkesle olan uyumundan dolayı kendisini tebrik ediyor ve bizlerle nice yıllar dileriz.

Hediyem

başkalarını övülmesinden nefret ederim demiştim @Dosi ama burda zamanında benimde muayyen günlerimde övüldüğümü hatırladım buda @MEnes sıvadaşımın öyle bir günü işte o yüzden anlayışla karşılayıp harika attım

@MEnes sıvadaşım yoldaşım sıvadaşların felsefe kralı 3. yılını kutlar bu yılın aramızdaki son yıl olmasını dilerim

bu kadar sıva yeter la her sene her sene her sene seninlemi uğraşacağız
tamam üç yılı doldurmuşsın işte gidebilirsin

Her ne kadar ilk girişimi 2016 Nisan'da yapmış olsam da üyelik kaydım bu tarihte olduğu için 3 yıl dolmuş oluyor. Yine de senin de malumun olduğu sebeplerden dolayı bu düşünceliliğiniz karşısında şaşkın olduğumu belirtip teşekkürlerimi iletiyorum efenim.
Sen hayırsızsın ama ben yine de kıyamadım demişsin resmen.
@Dosi

Onun dışında hediye harika. Bir efsanenin başlangıcı olan 1. bölümü göndermişsin. Başladığım günü unutamıyorum bu efsaneye.

@MEnes Forumdaki 3.yılın kutlu olsun kardeşim nice yıllara inşAllah lütfen biraz daha görelim seni

bu hediyen

Benden kurtulmak zordur yoldaşım. Daha uzun yıllar buradayım.

Ama farkındaysan @MEnes i fazla öven pek kelimeler yok konuda
Normalde arkadaşlarımın konularını açarken aramızdaki muhabetlere dayanarak düşüncelerimi belirtiğim konularım olurdu genelde ama yinede hediyemle o eksikliği tamamlamış sayılırım

Benden kurtulmak zordur yoldaşım. Daha uzun yıllar buradayım.
la nerde hanı sıva ?
yukarda hakkında kırk övgü dizmişim hiç mi içinden bir teşekür etmek gelmiyor
valla çok pis kırıldım bana yapılacak şey değil

Dunkirk gibi toplam 50 cümlenin bile sarf edilmediği bir filme 10 paragraflık yorum yapmıştın, bu senin zirven olmuştu, keşke zirvede bırakıp gitsen forumdan. @MEnes

zaten o günkü film önerisi sohbetlerinizden sonra @MEnes için zahmet edip konu açman bile takdire şayan bir davranış
ben senin yerinde olsam yolda görsem selam vermem

la nerde hanı sıva ?
yukarda hakkında kırk övgü dizmişim hiç mi içinden bir teşekür etmek gelmiyor
valla çok pis kırıldım bana yapılacak şey değil
Senin gibi sıva üstadı muhabbetine doyamadığım yokluğunda hep anıp özlediğim yoldaşıma ne diyebilirim ki.
Anca çok gitme arayı çok açıyorsun derim.

Eğer bu senle ilgili ilk açtığım konuysa belkide veda konumuzdur
ilkkez konu açtığımda sonu kötü olabiliyor

neyse şaka bir yanada evet söylenmeyen ama bilinen hissedilen ve önemsenmeyen birşeyler var.
Hediyeye gelince, izlemeyi düşünüyorum. Dün biraz baktım

Senin gibi sıva üstadı muhabbetine doyamadığım yokluğunda hep anıp özlediğim yoldaşıma ne diyebilirim ki.
Anca çok gitme arayı çok açıyorsun derim.
hah işte biraz kendime geldim bu sözlerle

insanın istemsiz morali bozuluyor demekki övgü yemek su kadar ihtiyaç
)

Teşekkürler abla hep birlikte inşallah.
Biraz daha görülme kısmına kesin bir şey diyemiyorum umarım olur.

Yahu sen iş falan mı değiştin çalışsanda giriyordun ne oldu sana böyle enes seni kimler aldı forumdan

zaten o günkü film önerisi sohbetlerinizden sonra @MEnes için zahmet edip konu açman bile takdire şayan bir davranış
ben senin yerinde olsam yolda görsem selam vermem
Ogünden sonra evet selam vermiyordum zaten
ama işte kendisiyle özel paylaşımlarım oldu zamanında reel hayatımla ilgili ve ben yapılan iyilikleri verilen değeri unutmam. Onun hatırına açtım konu @MEnes için

Konu açman bile şaşırttı beni beklemiyordum. Bence yapman gerekeni yaptın.

İlk konu değildir vardır elbet başka konular. Veda da olmaz elbet, daha buralardayız.
Dediğinde haklısın ama önemsemeyen demeyeyim sebebini tam çözemedim ben de. Ama çözerim yakında. Tabi olayın seninle alakası yok benimle ilgili tamamen.

İzlemeni tavsiye ederim muazzam bir hikaye.