'Menajerimi Ara'ya Yeni İsim! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,634
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Menajerimi Ara'ya yeni isim!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı yapımın kadrosuna Çağla Demir dahil oldu.

Son olarak 'Çukur' dizisinde yer alan Demir, Melisa Tahtacı karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

'Menajerimi Ara' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Star TV 'de!

Reactions: Angelica
Bu hafta o zaman iki dizide birden görülecek. En son Vartolu ile telefonda konuşup, görüşmek için birbirlerine söz vermişlerdi son bölümde. Keşke rolünün bitmesini bekleseymiş.

Reactions: Angelica
Melisa'nın geleceği belliydi de keşke daha tanıdık ve yetenekli biri olsaydı. Çok görünmeyecekse okeyim yine de.

No name gibi bir şey bu kız. Daha iddialı bir isim gelebilirdi, Feris de çıkacak bir nebze olsun boşluğu doldurulurdu.

Offf tam yazlık dizi kızı geldi.
Her türlü aşk üçgeni izleyecez.
Çukur'daki işini bitirseydi keşke.

He üçgen izleyeceğiz Feris de kalacak ya.
Ekin gitti artık bu kadar dar düşünmeye gerek yok şimdilik.
ben @mesmeso'ya katılıyorum. Bencede tam yaz dizisi kadını olacak dizi için. Güzel kadın şeklinde de birde lanse edilirse dizide, işte o zaman tam anlamıyla yaza girmiş olur dizi.

Reactions: Emre Ozansoy
Kocaman Ailem'de oynamış, tahmin ettiğim kişi sanırım. Eğer oysa iyi oyuncudur.

Çok tatlı ve başarılı bir isim, en son 'Kara Sevda'da izlemiştim kendisini. Ekranlara yakıştırıyorum, dizi adına güzel isim.

Güzel ve İyi bir oyuncudur.Dizi adına hayırlı olsun.🙂