Izlenmeyebilir açısından dedim öyle düşünmüyorum artık
Aynen.
Bölüm fragmanları dönmeye başlayınca daha da oturur her şey ama ben izleneceğini düşünüyorum artık bu tanıtım sonrası.
Izlenmeyebilir açısından dedim öyle düşünmüyorum artık
Aynen.
Izlenmeyebilir açısından dedim öyle düşünmüyorum artıkÖn yargın mı vardı? 😱
Ben de sevdim tanıtımı, umarım iyi bir reklamı yapılır ve kitle oluşturur.
Aynen ben de öyle düşünüyorumBölüm fragmanları dönmeye başlayınca daha da oturur her şey ama ben izleneceğini düşünüyorum artık bu tanıtım sonrası.
Ben ekleyecektim ama düzenledikten sonra düzenlendi vs. yazınca aşağıda eklemedimTeşekkür ederim.
Salı günü birinci olacağını hiç zannetmiyorum ama dizi her gün izlenir.Bir aydır her yerde bu diziyi övüyorum günaydın.Yelda hanıma sevgiler.
Salı olmalı. Diğer günlerin aksine birincilik şansı var.
Bence de birinci olamaz. Ama hangi gün olursa tutar gibi. Starın en iddialı dizisi gibi.Hekimoğlu, EDHO ve Baraj varken birinci olması zor. Eğer 3 diziden de önce başlayıp izleyici çekmeyi başarırsa belki..
Bence de birinci olamaz. Ama hangi gün olursa tutar gibi. Starın en iddialı dizisi gibi.
Çaycı olmaz bence ya elbet ajansta başka bir görevde olur.Fragmanı izleyince ben.@alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 89962
Şunu da yazmıştım gözümden kaçmış herhalde.
Evet, tanıtım çok hoş abla.Tanıtımı çok hoş olmuş çok beğendim yaa bir an önce izlemek istiyorum
Evet, tanıtım çok hoş abla.Ama Deniz Can olsa daha iyi olurdu.
Evet ya bir o yoktu gözüm onu aradı onun rolü ne olacaktı
İlk dizisi ile popülerliğe kavuşan Barış karakterini canlandıracakmış abla.
Ayy Barışmıı ne güzelll
Sevdim ben karakterini umarım bol bol sahnesi olur da izleriz.
İzlemeyeceğim keisnleşti gibiŞu yangınlı diziyi bekliyorum. Dönem işi olursa güzel olcak gibi ve izlerim
Beğenmedim tanıtımı. Entrika tarzı beklerken komediyle süslemişlerNiye izlemiyorsun ki? 😱
Alevlerin Ardından'da Berker olursa izlenir.Yoksa izlenmez.
Beğenmedim tanıtımı. Entrika tarzı beklerken komediyle süslemişlerBerker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?