Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dün akşam ekranlara veda etti.
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, 'Call My Agent' adlı Fransız dizisinden ekranlarımıza uyarlanan yapımın oyuncuları da 45 hafta boyunca rol aldıkları projeye birbirinden özel paylaşımlarla veda etti. İşte Menajerimi Ara ekibinin final paylaşımları:
Barış Falay:
barışfalay on Instagram: "Elveda #menajerimiara elveda #kıraç elveda şahane ekibim elveda canım seyircilerimiz …başka güzel hikayelerde buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın✌🏽🌿"
47K likes, 939 comments - bfalay on July 11, 2021: "Elveda #menajerimiara elveda #kıraç elveda şahane ekibim elveda canım seyircilerimiz …başka güzel hikayelerde buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın✌🏽🌿".
www.instagram.com
Canan Ergüder:
Canan Ergüder on Instagram: "Herkese veda ettim ama bir baktım Feris'e veda etmemişim. Dün akşama kadar da fark etmedim. Çok sevgili @ahseneroglu22 nin plan arası beklemeyi değerlendirdiği bir an bu. Güle güle Feris❤️"
53K likes, 752 comments - cananerguder1 on July 12, 2021: "Herkese veda ettim ama bir baktım Feris'e veda etmemişim. Dün akşama kadar da fark etmedim. Çok sevgili @ahseneroglu22 nin plan arası beklemeyi değerlendirdiği bir an bu. Güle güle Feris❤️".
www.instagram.com
Fatih Artman:
Ahsen Eroğlu:
Ahsen Eroğlu on Instagram: "Hepimiz çok emek verdik. Çok uykusuz kaldık, zor günlerimiz de oldu belki ama yine de günü kocaman bir gülümsemeyle bitirdik. Pes etmeden çalışan ekip arkadaşlarıma tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum. Koca yürekli ekip!
122K likes, 1,408 comments - ahseneroglu22 on July 11, 2021: "Hepimiz çok emek verdik. Çok uykusuz kaldık, zor günlerimiz de oldu belki ama yine de günü kocaman bir gülümsemeyle bitirdik. Pes etmeden çalışan ekip arkadaşlarıma tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum. Koca yürekli ekip! 45 bölüm...
www.instagram.com
Ayşenil Şamlıoğlu:
Özge Borak:
Özge Borak on Instagram: "Çok sevdim ben aranızda olmayı. Kanalından, yapımcısına, yönetmeninden, oyuncusuna, set ekibine, saç-makyajına, ışığına, kostümüne, çay ocağına kadar hepinizi çok sevdim. Menajerimi Ara’nın bir parçası olmayı sevdim. Şahsen
22K likes, 362 comments - borakozge on July 11, 2021: "Çok sevdim ben aranızda olmayı. Kanalından, yapımcısına, yönetmeninden, oyuncusuna, set ekibine, saç-makyajına, ışığına, kostümüne, çay ocağına kadar hepinizi çok sevdim. Menajerimi Ara’nın bir parçası olmayı sevdim. Şahsen güzel...
www.instagram.com
Nazlı Senem Ünal:
Nazlı Ünal on Instagram: "Bir hikayenin sonu.. Etkisinden çıkmakta zorlandığım bir akşamın üzerine..başlıyorum.. Bu sene nasıl mı geçti? Genelde heyecanlı, bazense tedirgin, bazen gergin, bazen çekingen, bazen full enerjik, bazen çok düşük..bazen
17K likes, 116 comments - nazlisenem on July 9, 2021: "Bir hikayenin sonu.. Etkisinden çıkmakta zorlandığım bir akşamın üzerine..başlıyorum.. Bu sene nasıl mı geçti? Genelde heyecanlı, bazense tedirgin, bazen gergin, bazen çekingen, bazen full enerjik, bazen çok düşük..bazen elini kolunu...
www.instagram.com
Caner Erdem:
Caner Erdem on Instagram: "Emeği geçen herkese teşekkür ederim, kısa ama çok güzel bi rüyaydı. Tanıdıklarım, yeni tanıştıklarım da yanıma kar. Yine buluşmak umuduyla, sevgiler.🌹 #menajerimiaraveda @ayyapim @alidemir @pablopablo23 @elfturg @rendag
1,969 likes, 47 comments - cnrrdm on July 11, 2021: "Emeği geçen herkese teşekkür ederim, kısa ama çok güzel bi rüyaydı. Tanıdıklarım, yeni tanıştıklarım da yanıma kar. Yine buluşmak umuduyla, sevgiler.🌹 #menajerimiaraveda @ayyapim @alidemir @pablopablo23 @elfturg @rendaguner @ugras_gunes...
www.instagram.com
Deniz Çelebi Dikilitaş:
Ali Bilgin: