"Menajerimi Ara" Dizisine Yeni Oyuncu! | Star TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
Star TV'nin sevilen dizisi 'Menajerimi Ara'ya yeni oyuncu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı diziye Caner Erdem dahil oldu.

"Menajerimi Ara" yeni bölümüyle Pazar 20.00’de Star’da!

Eza7fnfXoAAJTUZ.jpg

Dahil olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle önemsiz bir rolde kısa süre izleyeceğimiz bir konuktur. Hatta Feris'in avukatı falan olabilir mi diye merak ettim. O değil de böyle ufak ufak çıtlatarak büyük merak duygusu uyandırıyorlar pazara kadar nasıl beklenir şimdi. :A

Dahil olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle önemsiz bir rolde kısa süre izleyeceğimiz bir konuktur. Hatta Feris'in avukatı falan olabilir mi diye merak ettim. O değil de böyle ufak ufak çıtlatarak büyük merak duygusu uyandırıyorlar pazara kadar nasıl beklenir şimdi. :A
Ekibin çoğunu takip ettiği için kalıcı olacak gibime geldi. :A

Tam bir Mathias kasa menajer tipi var bu adamda. Feris yerine gelen menajer olabilir.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Feris'in boşluğunu kimse dolduramaz hele ki bu adam hiç. :A Kaldı ki o amaca zaten Dicle hizmet edecek. :A

Her daim haklıyım. :Z
Bunu diyeceğinden adım gibi emin olduğum için tırnak içinde yazdım. :A Bir insan hiç mi değişmez..

Başlığı görünce aklıma yapımcı olan geldi.Neyse ki değilmiş.