Emre Ozansoy
Moderatör
Logo nun yerine alışamadım
Hahaha Feris anladı sandım Barış & Dicle'yi bir an.
Çok iyi bir bölüm gelecek gibi.
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Umarım bol bol sıcak sahnelerimiz olur. Peride'de gitmesin.
Böyle yazınca da tuhaf görünüyor ama karamsar hallerinden iyi sanırım.Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Umarım bol bol sıcak sahnelerimiz olur. Peride'de gitmesin.Eskilerden bir sevdiği falan gelsin onu yalnız görmeye dayanamıyorum.
İkinci fragmanda bize DicBar ve Feris&Serkan sahneleri göstersinler. Sapık hikayesini de çok merak ediyorum. Nereden geldi acaba aklına böyle bir şey? Pis herif umarım DicBar'ıma bir şey yapmaz. 😡 😡
Bunlar daha iyi günleriniz. Bekleyin daha sizi diziden soğutacam.Böyle yazınca da tuhaf görünüyor ama karamsar hallerinden iyi sanırım.Al eserinle gurur duy.@hayret bi şey
O biraz zor.Bunlar daha iyi günleriniz. Bekleyin daha sizi diziden soğutacam.
Hiç ortası yok kiBöyle yazınca da tuhaf görünüyor ama karamsar hallerinden iyi sanırım.Al eserinle gurur duy.@hayret bi şey
Sen tamamen bunu istedin. Diziye iyi gözle bakmak için yaşını küçültmem gerekiyordu.
Yoo aslında gerekmiyordu ama neyse.Sen tamamen bunu istedin. Diziye iyi gözle bakmak için yaşını küçültmem gerekiyordu.
Yoo bunu istemedimSen tamamen bunu istedin. Diziye iyi gözle bakmak için yaşını küçültmem gerekiyordu.
Anlamak istediği gibi anlamış kısacası.Yoo bunu istemedimPozitif ol dedim, dicbar fanı ol diye bir şey söylemedim, söylemem de
Yok bi daha tövbe, kimsenin eleştirisine cevap vermeyeceğim.Anlamak istediği gibi anlamış kısacası.
Sonunda orjinalinden beklediğim konu işlenecek
Orijinaldeki hangi bölüm ya bu?Sonunda orjinalinden beklediğim konu işlenecek@Aserat @mesmeso61 @Özgür
Ama bu rolü Haluk Bilginer gibi birisinin oynamasını beklerdim.Bu sayede Peride'yi dizinin yayın hayatı boyunca görmediğimiz kadar çok göreceğiz sanırım
Lütfen Haluk Bilginer deme her yerde görmüşken bir de burada olmasın.Sonunda orjinalinden beklediğim konu işlenecek@Aserat @mesmeso61 @Özgür
Ama bu rolü Haluk Bilginer gibi birisinin oynamasını beklerdim.Bu sayede Peride'yi dizinin yayın hayatı boyunca görmediğimiz kadar çok göreceğiz sanırım
Sette unutkanlık yaşayan adam (Guy Merchand). Hippolyte (Barış) ile film çekiyordu.Orijinaldeki hangi bölüm ya bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?