Hee doğru ya unutmuşum.
YİNE YAPARIM.Sende avatar yapıyordun bir ara
Geç bile kaldık. .ssArtık @MasacRE yi de ortadan kaldırırsınız
Sensin eski be küf kokulu.kıvanc artık eskisi
Sen beğeniyorsan çirkindir.kıvanc artık eskisi
------
@serhatt Yeni halını beğenmiyordu aslında çağatayın ama bende son halını tuttum
Genelde gelen konuklar için bakıyordum tabi ama ana kadrodan çınarı seviyordum bendeVatanım sensinde yakubu oynuyordu orda da seviyordum
------
adamın tabağındakı yemeği çalıyorlardı
------
Aaa sen aşıktın bu adama hemen panik olmussun@MasacRE @eskici @serhatt @xemrexxx
Ayy merak etme o konuda gözüm olmaz artık rahat olabilirsin
------
O çocuğu hiç sevmiyordum sonradan gelen sarısın iyiydi
@MasacRE hangi adama aşıktı? 😱
Çiğdem'in klasik yalanları işte, gelir gelmez başlamış yine iftiralaraArtık @MasacRE yi de ortadan kaldırırsınız
Aynen ben de Çınar'ı severdim.Genelde gelen konuklar için bakıyordum tabi ama ana kadrodan çınarı seviyordum bendeVatanım sensinde yakubu oynuyordu orda da seviyordum
------
adamın tabağındakı yemeği çalıyorlardı
------
Aaa sen aşıktın bu adama hemen panik olmussun@MasacRE @eskici @serhatt @xemrexxx
Ayy merak etme o konuda gözüm olmaz artık rahat olabilirsin
------
O çocuğu hiç sevmiyordum sonradan gelen sarısın iyiydi
Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriAynen ben de Çınar'ı severdim.Diğer karakterlerle aran nasıldı hepsinden bahset işte kısa kısa.
Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriSarısın gelen çocuğu tutuyordum kırgın çiçeklerdede oynamıstı sanırım@eskici
Tamam onu salla Kıraç, Feris, Peride, Dicle, Serkan, Gülin, Emrah vs. onlardan haber ver.Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriSarısın gelen çocuğu tutuyordum kırgın çiçeklerdede oynamıstı sanırım@eskici
Bu peruklu kim
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiTamam onu salla Kıraç, Feris, Peride, Dicle, Serkan, Gülin, Emrah vs. onlardan haber ver.
Office dizisinin baş rollerinden.Bu peruklu kim
------
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiDicle basta iyiydi sonradan bozdu kerpeten alinin orjinaldakı adama göre daha bir duygu yüklenmiş üvey kızıyla gıcık karısı en iticilerdi dizinin
Çınar benim favori karakterimde gelen ünlüler hariç
Sebep. 😱 En sevilesi karakter oysa ama senin ecünnü düşmanlığını unutmuşum pardon.Bu peruklu kim
------
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiDicle basta iyiydi sonradan bozdu kerpeten alinin orjinaldakı adama göre daha bir duygu yüklenmiş üvey kızıyla gıcık karısı en iticilerdi dizinin
Çınar benim favori karakterimde gelen ünlüler hariç
Hamdi babayı atınca bu diziyi sevmiyorsun diye anlamıstım benOffice dizisinin baş rollerinden.
Ya sen bu dizi yayınlanırken niye yoktun? Tam aradığım kişiymişsin.
Sözde sevmiyor ama her hafta da izledi.Hamdi babayı atınca bu diziyi sevmiyorsun diye anlamıstım ben
Çok şey olabiliyor dicleye küfür ettiSebep. 😱 En sevilesi karakter oysa ama senin ecünnü düşmanlığını unutmuşum pardon.
Ama işte aşk olmaz diye defalarca uyarmışken gizli gizli iş çevirmesine kızdı orada.Çok şey olabiliyor dicleye küfür ettiKerpeten aliye attı tokat iyiydi yanı bazen seviliyorda bazen gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?