Emre Ozansoy
Moderatör
Bölümde olması gereken sahte isim mevzusunu şimdi işleyecek senarist.YENİ BÖLÜM ÖZETİ:
Ha başladık bakalım bismillah.Puhahaha kadın güzelim konuyu alıp yine kendi kafasına göre kurgulamış.Bölümü gülerek izlemeye devam ediyorum.
Ufak farklılıkta şey kariyeri komedi ile geçen ve ilk kez bu tür bir film yapan adam hikayesini Şenay Gürler'e çevirmek.Ha başladık bakalım bismillah.Ufak farklılıklar dışında hikayeye sadık kalınmıi izleyince göreceksin.
Hikayeden bağımsız olarak Şenay Gürler >> o adam o yüzden pek itiraz edilesi bir değişiklik değil bence.Ufak farklılıkta şey kariyeri komedi ile geçen ve ilk kez bu tür bir film yapan adam hikayesini Şenay Gürler'e çevirmek.
Bölüme şans ver eminim beğeneceksin.Vay vay vay fragmana bak senaristimiz yine harikalar yaratmış. Daha önce hiçbir dizide görmediğimiz bir senaryo. Oldu olacak annesi Yeşilçam filmleri gibi Dicle'ye para teklifinde bulunsun. “Oğlumu görmeni istemiyorum” repliğinin yanında bir de “kaç para istiyorsun” yazmalıydın Ekin hanım.
Twitter'da da fanlar son zamanlardaki en iyi bölümlerden falan demiş ama üzgünüm daha fazla katlanamayacağım Ekin Atalar kalemine. 1 bölüm iyi yazıp 3 bölüm kötü yazarak izleyici kaçıyor. Ben de 26 ve 27'yi kısa kısa izledim ve o bölümler yetti soğumama. Böyle yaptığı sürece kaçan izleyici dönmeyecek.Güzel bölümün üstüne gelen ateşli FerSer sahnesiyle moraller iyice yükseldi.Ekin gelecek hafta yine boğazımıza dizecek gibi hissediyorum ama o zamana kadar tadını çıkaralım.
------
Bölüme şans ver eminim beğeneceksin.
Bu arada hiç taraf tutmanın bir anlamı yok Franck Dubos, Şenay Gürler'den daha üst klasman bir oyuncu. Buna itiraz bile etmemelisin bence.Hikayeden bağımsız olarak Şenay Gürler >> o adam o yüzden pek itiraz edilesi bir değişiklik değil bence.Onu izlemek o adamı izlemekten çok daha keyifliydi.
Onlar için fazla DicBar sahnesi olunca bölüm iyi oluyor zaten.Twitter'da da fanlar son zamanlardaki en iyi bölümlerden falan demiş ama üzgünüm daha fazla katlanamayacağım Ekin Atalar kalemine. 1 bölüm iyi yazıp 3 bölüm kötü yazarak izleyici kaçıyor. Ben de 26 ve 27'yi kısa kısa izledim ve o bölümler yetti soğumama. Böyle yaptığı sürece kaçan izleyici dönmeyecek.
Belki yine kısa sahnelere bakarım sadece.
Belli zaten DicBar sahneleri iyi yazılınca kadına melek muamelesi yapıyorlar.Bu arada hiç taraf tutmanın bir anlamı yok Franck Dubos, Şenay Gürler'den daha üst klasman bir oyuncu. Buna itiraz bile etmemelisin bence.
Valla ne kadar eğlenceli olursa olsun bu hikaye olduğu gibi de çok rahat işlenebilirdi.
------
Onlar için fazla DicBar sahnesi olunca bölüm iyi oluyor zaten.Diğer konulara bakarak yorum yapmıyorlar.
Sıkıldığın kısımları atlarsın ama ondan beklenmeyecek kadar iyi sahneler vardı o yüzden hatrım için şans ver ve son kez katlanmaya çalış.Twitter'da da fanlar son zamanlardaki en iyi bölümlerden falan demiş ama üzgünüm daha fazla katlanamayacağım Ekin Atalar kalemine. 1 bölüm iyi yazıp 3 bölüm kötü yazarak izleyici kaçıyor. Ben de 26 ve 27'yi kısa kısa izledim ve o bölümler yetti soğumama. Böyle yaptığı sürece kaçan izleyici dönmeyecek.
Belki yine kısa sahnelere bakarım sadece.
Fransız oyuncuyu bilmediğim için detaylı yorum yapmıyorum ama ünlülerin yeteneğinden bağımsız olarak tanıdığım Türk isimleri görmek daha çok hoşuma gidiyor doğal olarak.Bu arada hiç taraf tutmanın bir anlamı yok Franck Dubos, Şenay Gürler'den daha üst klasman bir oyuncu. Buna itiraz bile etmemelisin bence.
Valla ne kadar eğlenceli olursa olsun bu hikaye olduğu gibi de çok rahat işlenebilirdi.
------
Onlar için fazla DicBar sahnesi olunca bölüm iyi oluyor zaten.Diğer konulara bakarak yorum yapmıyorlar.
Ben istemez miyim bu güzel ekibi izlemek ama senaryonun geldiği hal üzüyor.Sıkıldığın kısımları atlarsın ama ondan beklenmeyecek kadar iyi sahneler vardı o yüzden hatrım için şans ver ve son kez katlanmaya çalış.
Fransız oyuncuyu bilmediğim için detaylı yorum yapmıyorum ama ünlülerin yeteneğinden bağımsız olarak tanıdığım Türk isimleri görmek daha çok hoşuma gidiyor doğal olarak.Yine isimden bağımsız olarak bu hikayede orta yaşlı bir adam yerine Şenay Gürler gibi yıllara meydan okuyan, güzel ve yetenekli bir kadını izlemek daha zevkliydi bence ama katılmak zorunda değilsin tabii.
Valla genel hikaye DicBar üstünden gittiği için ne olduğu hakkında haberim yok. Uzun süredir Barış'ın olduğu bölümleri atlayarak gidiyorum.Belli zaten DicBar sahneleri iyi yazılınca kadına melek muamelesi yapıyorlar.Genel hikaye nasıl o ilgilendiriyor beni.
Bende Şenay Gürler'i izlemeyi seviyorum ama orijinal bir hikayenin değiştirilip yazıldığı bir bölümde görmek istemezdim. Hiçte değiştirilecek bir hikaye değildi.Sıkıldığın kısımları atlarsın ama ondan beklenmeyecek kadar iyi sahneler vardı o yüzden hatrım için şans ver ve son kez katlanmaya çalış.
Fransız oyuncuyu bilmediğim için detaylı yorum yapmıyorum ama ünlülerin yeteneğinden bağımsız olarak tanıdığım Türk isimleri görmek daha çok hoşuma gidiyor doğal olarak.Yine isimden bağımsız olarak bu hikayede orta yaşlı bir adam yerine Şenay Gürler gibi yıllara meydan okuyan, hem güzel hem de yetenekli bir kadını izlemek daha zevkliydi bence ama katılmak zorunda değilsin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?