Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Vay vay vay fragmana bak senaristimiz yine harikalar yaratmış. Daha önce hiçbir dizide görmediğimiz bir senaryo. Oldu olacak annesi Yeşilçam filmleri gibi Dicle'ye para teklifinde bulunsun. “Oğlumu görmeni istemiyorum” repliğinin yanında bir de “kaç para istiyorsun” yazmalıydın Ekin hanım.

Reactions: mesmeso
Şenay Gürler aynı tokadı Ayla'ya da atsa rahatlardık azıcık.
Star'ın durumu ortadayken kolay bitmez ama yarının reytinglerinden bir tık endişeliyim bu bazı gereksiz gelişmeler nedeniyle.

Fragmandan pek anlaşılmamıştı ama Şenay Gürler olayı orijinal dizinin 4x2'sinden uyarlanmış belli ki. Orada olay festival filminde ilk kez oynayan bir erkek komedyenle alakalıyken burada ünlüyü kadın yapmışlar ama laf ekleme ve genç oyuncuyla anlaşamama gibi olaylar aynı. Hatta fragmandan gördüğümüz gibi tokat da geliyor.

Geçen haftaya göre çok daha iyi bir bölümdü diyebilirim. Peride ve Ece'nin Beren meselesini çözmesi (#şükür), FerSer sahneleri, Şenay Gürler'in olduğu kısımlar ve Gökçe Bahadır kısımları güzeldi. Tabii bölümün güzelliğinde orijinalden daha çok alıntı yapılmasının payı vardı ama Ayla'nın "Bir daha Barış'ı görmeni istemiyorum" dediği sahnenin Ekin Atalar'dan beklenmeyecek bir ters köşeyle sonuçlanması şaşırttı. Zira genelde boyun eğilir ve bu kriz en az 5 bölüm uzardı o yüzden Dicle ve Barış'ın sesini çıkararak reddetmesini izlemek güzeldi. Eski tadını vermekten uzak olsa da bazı ufak sahnelerde hala o marjinal ve klişelere kafa tutabilen Menajerimi Ara'nın izlerini görebilmek mutlu ediyor.
Umarım yarın reytinglerden fazla yara almadan çıkar çünkü her ne kadar eleştirsek de bu diziyi izlemek beni mutlu ediyor ve salı günkü gibi saçma sapan bir reyting kaybına daha dayanamam.

Puhahaha kadın güzelim konuyu alıp yine kendi kafasına göre kurgulamış.
Bölümü gülerek izlemeye devam ediyorum.

Puhahaha kadın güzelim konuyu alıp yine kendi kafasına göre kurgulamış.
Bölümü gülerek izlemeye devam ediyorum.
Ha başladık bakalım bismillah.
Ufak farklılıklar dışında hikayeye sadık kalınmıi izleyince göreceksin.

Ha başladık bakalım bismillah.
Ufak farklılıklar dışında hikayeye sadık kalınmıi izleyince göreceksin.
Ufak farklılıkta şey kariyeri komedi ile geçen ve ilk kez bu tür bir film yapan adam hikayesini Şenay Gürler'e çevirmek.

Ufak farklılıkta şey kariyeri komedi ile geçen ve ilk kez bu tür bir film yapan adam hikayesini Şenay Gürler'e çevirmek.
Hikayeden bağımsız olarak Şenay Gürler >> o adam o yüzden pek itiraz edilesi bir değişiklik değil bence.
Onu izlemek o adamı izlemekten çok daha keyifliydi.

Güzel bölümün üstüne gelen ateşli FerSer sahnesiyle moraller iyice yükseldi.
Ekin gelecek hafta yine boğazımıza dizecek gibi hissediyorum ama o zamana kadar tadını çıkaralım.

------

Bölüme şans ver eminim beğeneceksin.

Reactions: Özgür
Twitter'da da fanlar son zamanlardaki en iyi bölümlerden falan demiş ama üzgünüm daha fazla katlanamayacağım Ekin Atalar kalemine. 1 bölüm iyi yazıp 3 bölüm kötü yazarak izleyici kaçıyor. Ben de 26 ve 27'yi kısa kısa izledim ve o bölümler yetti soğumama. Böyle yaptığı sürece kaçan izleyici dönmeyecek.

Belki yine kısa sahnelere bakarım sadece.

Hikayeden bağımsız olarak Şenay Gürler >> o adam o yüzden pek itiraz edilesi bir değişiklik değil bence.
Onu izlemek o adamı izlemekten çok daha keyifliydi.
Bu arada hiç taraf tutmanın bir anlamı yok Franck Dubos, Şenay Gürler'den daha üst klasman bir oyuncu. Buna itiraz bile etmemelisin bence.

Valla ne kadar eğlenceli olursa olsun bu hikaye olduğu gibi de çok rahat işlenebilirdi.
------

Onlar için fazla DicBar sahnesi olunca bölüm iyi oluyor zaten.
Diğer konulara bakarak yorum yapmıyorlar.

Belli zaten DicBar sahneleri iyi yazılınca kadına melek muamelesi yapıyorlar.
Genel hikaye nasıl o ilgilendiriyor beni.

Reactions: mesmeso
Sıkıldığın kısımları atlarsın ama ondan beklenmeyecek kadar iyi sahneler vardı o yüzden hatrım için şans ver ve son kez katlanmaya çalış.

Fransız oyuncuyu bilmediğim için detaylı yorum yapmıyorum ama ünlülerin yeteneğinden bağımsız olarak tanıdığım Türk isimleri görmek daha çok hoşuma gidiyor doğal olarak.
Yine isimden bağımsız olarak bu hikayede orta yaşlı bir adam yerine Şenay Gürler gibi yıllara meydan okuyan, hem güzel hem de yetenekli bir kadını izlemek daha zevkliydi bence ama katılmak zorunda değilsin tabii.

Ben istemez miyim bu güzel ekibi izlemek ama senaryonun geldiği hal üzüyor.
Ama dayanamayıp izlerim ya hafta içi bu bölümü.

Reactions: Aserat
Belli zaten DicBar sahneleri iyi yazılınca kadına melek muamelesi yapıyorlar.
Genel hikaye nasıl o ilgilendiriyor beni.
Valla genel hikaye DicBar üstünden gittiği için ne olduğu hakkında haberim yok. Uzun süredir Barış'ın olduğu bölümleri atlayarak gidiyorum.
Bende Şenay Gürler'i izlemeyi seviyorum ama orijinal bir hikayenin değiştirilip yazıldığı bir bölümde görmek istemezdim. Hiçte değiştirilecek bir hikaye değildi.