Ya şu dizinin bir tane akıllı hayranı olmayacak mı be kardeşim? Hiç birinin alakası yok karakterlerle. Vallahi çok kanser bir kitlesi var şu dizinin. Forumun dışında şu dizi hakkında yorum okumak istemiyorum.
Ay bu sefer ne oldu be emek verip eğlenceli bir şey yapmışlar işte.Ya şu dizinin bir tane akıllı hayranı olmayacak mı be kardeşim? Hiç birinin alakası yok karakterlerle. Vallahi çok kanser bir kitlesi var şu dizinin. Forumun dışında şu dizi hakkında yorum okumak istemiyorum.
Ben gülmedim.Ay bu sefer ne oldu be emek verip eğlenceli bir şey yapmışlar işte.Zaten şarkılar karakterlerin kendileri için değil hissetirdiklerine göre seçilmiş buna da laf atmazsın.
Fragmana yorum bile yapasım yok.27. BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1364940315099021312------
@Özgür @mesmeso61 @hayret bi şey @Staran
Of çağırma şunu yine tadımızı kaçıracak.Fragmana yorum bile yapasım yok.Dicle-Barış üstünden gitmeye devam edin siz.
@mesmeso61 yorumun bekleniyor.
Ne dese az valla kendisiyle çoğu fikirlerimiz uyuştuğu için bayılıyorum yorumlarına.Of çağırma şunu yine tadımızı kaçıracak.Feris-Serkan sahnesi güzel o yeter şimdilik.
Fragman harika. Dizinin böyle berbat gitmesi beni aşırı mutlu ediyor. Ne kadar çok DicBar sahnesi o kadar az bölüm süresi demek benim için.
Günaydın ta geçen hafta açıldı konusu.Çınar'ın annesi Alev Alev'e geçmiş.
Hiç görmemişim ana sayfada.27. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
------
Günaydın ta geçen hafta açıldı konusu.
Bedia Ener 'Alev Alev' Kadrosunda!
Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'e yeni bir oyuncu daha! Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay'ın paylaştığı yapımın kadrosuna son olarak...fav10.net
Fragman gel beni izle diyor.
Maalesef olmuş bir şeyler.Fanlar Ekin Atalar İstifa diye etkinlik başlatmış Twitter’da.Geç bile kalındı ama Ay Yapım’ın ciddiye alacağını sanmıyorum.
Bölüm çok mu kötüydü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?