Allahtan Monica Belluci hikayesi ilgi çekici. Fragman sanki güzel olmuş gibi ama bölümü izlemeden bir şey demek istemiyorum. Malum muhteşem senaristimiz her an sürpriz yapabiliyor.
Bu fragmanı çok beğendim internetten takip edicem diziyi geçe geçe
Normalde bölümü izlemeyi düşünmüyordum ama bu fragman çok iyi.
Evet çok iyi ama gene de internetten takip edicemNormalde bölümü izlemeyi düşünmüyordum ama bu fragman çok iyi.
Televizyondan izlesen iyiydi de neyse.Evet çok iyi ama gene de internetten takip edicem
Diziyi bıraktım ondanTelevizyondan izlesen iyiydi de neyse.
E o nasıl bırakmak öyle.Diziyi bıraktım ondan
Güzel bölüm olunca izliyorumE o nasıl bırakmak öyle.
İyi yapıyorsun.Güzel bölüm olunca izliyorum
Ön izlemeye baksan o köstebek olayının zaten Kıraç'la alakası olmadığını göreceksin az destekli salla.Ben cidden senariste saygı duyuyorum. Kadın her hafta üstüne koyarak kötü hikaye yazmayı becerebiliyor. Vallahi takdir ediyorum. İstesen yapamazsın bunu.
Kalben hikayesi muhtemelen dizinin en iyi hikayelerinden birine girer. Bu kadar önemli ve anlamlı bir hikaye görmedim. Diziye büyük katkısı oldu.
İrem Derici'nin hikayesi de harikaydı. Orijinal hikayelerimiz bittiği için kendi kafasına göre gitmesi çok güzel. Hele birde orijinal hikayeyi oyuncu olmayan birine yazması ayrı güzel. Diziyi bu yüzden seviyorum.
Bölümün başında Bekir'i her şeye burnunu sokarken gösterip bölümün sonunda köstebeği Kıraç yapmakta ayrı bir zeka örneği. Sözleşme olayı neyse de diğer olayları sızdırmak tam Kıraç'lık iş bence de.
Hâlâ bomboş bir şekilde Feris ve Çınar'a ayrı ajans hikayesi yazması da güzel. İnatla böyle sonu olmayan hikayelere devam etsin.
Dicle ve o arkadaşın hikayesinde ne oluyor haberim yok. Sahnelerini atlayarak geçiyorum. Ahsen bile kurtarmıyor sahneleri. Karşısında gerçek bir oyuncu olsaydı bu çift nasıl olurdu acaba?
Bölümün temposu düşüktü ama seyirci sever böyle çok beyin kullanmayı gerektirmeyen bölümleri. Yarın sabah güzel bir yükseliş yaşar ve dizi sorunsuz bir şekilde yola devam eder.
Ön izlemeyi sonradan izledim. Zaten yorumda da dedim Bekir dururken Kıraç çıkması mantıklı olmayacak diye. Bunun arkasından da yine Bekir çıkar.Ön izlemeye baksan o köstebek olayının zaten Kıraç'la alakası olmadığını göreceksin az destekli salla.
Ayrıca son kısımda bana beyinsiz diyorsun anlaşılan.Bölümü sevenler niye suçlu oluyor anlamadım biraz frenle kendini.
Yok yok ben işin şakasındayım yanlış anlama.Ön izlemeyi sonradan izledim. Zaten yorumda da dedim Bekir dururken Kıraç çıkması mantıklı olmayacak diye. Bunun arkasından da yine Bekir çıkar.
Valla beni az çok tanıdıysan kimseye gönderme yapmayacağımı bilirsin. Sana bir şey demek istesem direkt alıntı yapardım. Ben burada genel yorum yaparken asla forumdan birilerini karıştırmam ki gereksiz tartışma yaşanmasın.
Ayrıca "beyini kullanmayı gerektirmeyen bölüm" deyince akla "beyinsiz" gelmesini düşünmemiştim. Ben kafayı yoracak, sürekli takibi gerektirecek veya geçmişten olay hatırlama ihtiyacı duydurmayan bir bölüm demek istedim. Diğer türlü neden sevenlere beyinsiz diyeyim ki? Burası özgür bir ülke herkes istediğini sevebilir.
Ya valla bölümün ardından şöyle bir haber çıkması o kadar komik ki. Birde onedioda bölümün yorum konusunu bile açmışlar. Dizi internette reklam işine ağırlık verdi sanırım.İrem Derici ne yapmış etmiş kendine normal adam bulmuş helal.@Özgür @hayret bi şey @mesmeso61
https://twitter.com/x/status/1364215459730571265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?