Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ya ne demek bu haftaki bölüm sevgililer gününe denk geliyor. Bu hafta hiç izlenmez bölüm. Konuk falan da almazlar paso aşk sahneleri izletirler.

Herhangi Bir dizinin yeni bölüm fragmanın yayın günüyle arasında kaç gün olması gerekir ?
Bunun net bir kuralı yok. Herkes kendi istediği gibi paylaşıyor. Ama çoğu dizinin bir rutini oluyor. Mesela Arka Sokaklar bölümün ardından iki fragmanı da veriyor. EDHO'da pazar akşamları yayınlar.

Bunun net bir kuralı yok. Herkes kendi istediği gibi paylaşıyor. Ama çoğu dizinin bir rutini oluyor. Mesela Arka Sokaklar bölümün ardından iki fragmanı da veriyor. EDHO'da pazar akşamları yayınlar.
Ben şöyle bir mantık düşünmüştüm.Fragmanın yayınlandığı gün ile dizinin yayın günü arasında 3 gün olması gerekir gibisinden.(Örneğe EDHO 'dan verelim. Yayın günü salı ise (yayın günü sayılmayacak) Cuma günü Fragmanın gelmesi lazım.

25. BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1359537647115509761
------

Fragman çok iyi ama Beren (ve Ekin Atalar) maalesef yine şaşırtmadı.
Keşke şaşırtabilselerdi ama beklentiyi fazla yükselttim herhalde. Neyse böyle gizli gizli takılmak olmuyordu zaten ortaya çıksın da rahatlasınlar.

Son düzenleme:
Reactions: STAR
Hahahaha ben ne dedim bu hafta konuk falan yok. Paso aşk sahneleri olan bir bölüm geliyor.

Bölümünün sonunda da Dicle ve Barış ifşa olur sonraki bölüm de paso onları izleriz. Köstebek yine unutulur. Serkan'ın karısı olayı da geri planda kalır bir sonraki bölüme sarkması daha iyi olur. O konuyu da üstünkörü geçmesin.

ÇGH umarım gün değiştirmez yoksa şu rezil senaryo yüksek oranlar almaya devam edecek.

Bırak da 14 Şubat'ta aşk olsun yani.
Ayrıca aşk sahnesi diyorsun da üç çiftten ikisi ayrılmış durumda.