Ben sayende düştüm.Düşelim düşelim.
Ben sayende düştüm.Düşelim düşelim.
NeiiinSevgililer gününü tamamen unutmuştum.İyi denk gelmiş.
Ahsen'den mi bahsediyorsunuz? 😱Ben sayende düştüm.Sen Allah bilir "Anne" dizisini de izlemişsinizdir. Kendisini ilk orada farkettim de.
Bit tabii kiAhsen'den mi bahsediyorsunuz? 😱
Nein bitte
Ahsen Anne dizisinde oynamış anne dizisi izleyen ben fark etmediBen sayende düştüm.Sen Allah bilir "Anne" dizisini de izlemişsinizdir. Kendisini ilk orada farkettim de.
Bit ne bilmiyorum da eğer Ahsen Anne'de oynadıysa cidden bunamışım.Bit tabii ki
Ben de hatırlamıyorum valla
BunamışgillerBen de hatırlamıyorum valla
Bu haftanın konukları cidden belli olmadı değil mi? Fragmanda sanki geç yayınlandı. Normalde salı günleri geliyordu diye hatırlıyorum.
Hayır 1-2 kez salı geldi ama uzun süredir çarşamba.Bu haftanın konukları cidden belli olmadı değil mi? Fragmanda sanki geç yayınlandı. Normalde salı günleri geliyordu diye hatırlıyorum.
Herhangi Bir dizinin yeni bölüm fragmanın yayın günüyle arasında kaç gün olması gerekir ?Hayır 1-2 kez salı geldi ama uzun süredir çarşamba.İkinci fragmanlar da cuma veya cumartesi.
Bunun net bir kuralı yok. Herkes kendi istediği gibi paylaşıyor. Ama çoğu dizinin bir rutini oluyor. Mesela Arka Sokaklar bölümün ardından iki fragmanı da veriyor. EDHO'da pazar akşamları yayınlar.Herhangi Bir dizinin yeni bölüm fragmanın yayın günüyle arasında kaç gün olması gerekir ?
Ben şöyle bir mantık düşünmüştüm.Fragmanın yayınlandığı gün ile dizinin yayın günü arasında 3 gün olması gerekir gibisinden.(Örneğe EDHO 'dan verelim. Yayın günü salı ise (yayın günü sayılmayacak) Cuma günü Fragmanın gelmesi lazım.Bunun net bir kuralı yok. Herkes kendi istediği gibi paylaşıyor. Ama çoğu dizinin bir rutini oluyor. Mesela Arka Sokaklar bölümün ardından iki fragmanı da veriyor. EDHO'da pazar akşamları yayınlar.
Hahahaha ben ne dedim bu hafta konuk falan yok. Paso aşk sahneleri olan bir bölüm geliyor.25. BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1359537647115509761------
Fragman çok iyi ama Beren (ve Ekin Atalar) maalesef yine şaşırtmadı.Keşke şaşırtabilselerdi ama beklentiyi fazla yükselttim herhalde. Neyse böyle gizli gizli takılmak olmuyordu zaten ortaya çıksın da rahatlasınlar.
Bırak da 14 Şubat'ta aşk olsun yani.Hahahaha ben ne dedim bu hafta konuk falan yok. Paso aşk sahneleri olan bir bölüm geliyor.
Bölümünün sonunda da Dicle ve Barış ifşa olur sonraki bölüm de paso onları izleriz. Köstebek yine unutulur. Serkan'ın karısı olayı da geri planda kalır bir sonraki bölüme sarkması daha iyi olur. O konuyu da üstünkörü geçmesin.
ÇGH umarım gün değiştirmez yoksa şu rezil senaryo yüksek oranlar almaya devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?