Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

İki paragrafa da sonuna kadar katılıyorum.
Feris’in ön planda olması cidden benim de hoşuma gitti umarım yine dengesi şaşmaz dizinin.
Bir ara Kıraç çok geride kalmıştı. Yani Dicle benim kızım itirafı geldi ama o kısımda pek bir ilerleme olmamıştı ama bugünkü bölümdeki kimlik sahnesi güzeldi mesela.
Dengeyi kurmak çok önemli.

Reactions: hayret bi şey
Hatta bunlara ek olarak Fatih Artman'ı da bir tık daha fazla görsek çok iyi olur. İlk bölümlerdeki koşuşturan starlarla çalışan Çınar gitti tek derdi Jülide olan bir Çınar geldi. Bizim senaristler Jülide konusunu çok iyi işleyemedi. Üstüne üstelik Jülide'nin Çınara minnet duymuyormuş, Çınar ile olan ilişkisi sadece film için olmuş gibi hareketleri vs tepki çekti. Ya senarist iyi yazamadı yada Nazlı Senem hanım bunu tam hissettiremedi veya her ikisi birden oldu
Köstebek Jülide olsun da kurtulalım diyen yüzlerce yorum gördüm
Olan bu konuda Çınar'a oldu
Tam denge bulunamadı bence bu konu işlenirken.

Reactions: Özgür
Fatih Artman bir ara 5 dakika falan görünüyordu neyse ki ona da konuk hikayesi yazmaya başladılar son birkaç haftadır.

Jülide meselesine gelirsek Ekin Atalar geldiği ilk bölümlerde (pazar günündeki ilk bölüm mesela) o kadar kötü yazdı (Feris ve Çınar’ı kıskanmalar, trip atmalar falan) ki sonradan toparlansa bile kimseye yaranamadı. Oysa tatlı bir karakter ve Beren, Mayda gibi boşlar varken ona bu kadar tepki gösterilmesi haksızlık bence.

Beren ve Mayda'yı geçemez zaten de köstebek ajansın içinden çıkacağı için ve şuan orada en az sevilen kişi de Jülide gibi gözüküyor. Harcanma listesinde üstlerde yani kısaca

Beren ve Mayda'yı geçemez zaten de köstebek ajansın içinden çıkacağı için ve şuan orada en az sevilen kişi de Jülide gibi gözüküyor. Harcanma listesinde üstlerde yani kısaca
Normalde film çekiliyordu hatta kız ödüle aday oluyordu ama burada o iş başlamadan bitti gibi. Umarım bir avuç ergen yüzünden karakterin kendisi de harcanmaz.

Bence Gülin muhbir çıkacak çünkü telefon sahnesinde birine "şu anda müsait değilim, sonra konuşalım" demesi boşuna değildi. Tabii sağ gösterip sol vurabilirler ama şimdilik o da ihtimaller dahilinde.

Aslında ergenler yüzünden de değil, başta senarist tam yazamadı şimdilerde de toparlayamıyor. Eğer senarist gerçekten twitterda yazılanlara göre senaryoya yön veriyorsa zaten işi bıraksın
Ama benim gördüğüm de Jülide'nin sanki yavaş yavaş fişi çekiliyor gibi. Belki önümüzdeki bölümlerde Çınar durumu toparlayacak ve senin yazdığın gibi orjinaline uygun gidecek ama seyirci karaktere bir kere kıl olduğu zaman sonradan ağzı ile kuş tutsa yaranamıyor
Yalan yok Jülide'nin tavırları son bölümlerde beni de kıl etti ama düzeltilir umarım.

Gülin'i yeni yeni sevmeye başlamışken köstebek o çıkmasın artık

Reactions: Aserat
Hahahahaha evde kahkaha atıyorum. Manyak etti bu kadın beni. Deli gibi oldum bölümü izlerken. Sinir krizi geçirmek üzereyim. Utanmadan şu bölümü savunan varya. Abicim neyini savunuyorsunuz şu bölümün?

Kadın bayılıyor bir bölüm içinde 5556938583 tane hikaye yaratmaya. Şu ana kadar bitirmediği kaçıncı hikaye acaba bu? Bu bölüm bile en az üç tane birbirinden ve konudan alakasız hikaye yarattı. Bölümün başında köstebek diyordular sonda yine kayboldu o iş. Köstebek ortaya çıkmadan dizi bitecek.

Ya sen Hekimoğlu musun da üç bölümün konusunu bir bölüme sığdırmaya çalışıyorsun? Orijinalde zaten 24 bölüm var. Bunları her bölüm tek tek işlemek varken neden birleştiriyorsun?

Kadın üçgen yaratmadan duramıyor aga. Serkan'ın çocuğunu göremeden karısı ortaya çıktı. Bunu da Feris gizli dizlerken öğrendik. Yok yaaa tesadüfe bak. Vallahi rezillik billahi rezillik.

Adamların Charlotte Gainsbourg ile çektiği bölümü Aslı Tandoğan ile çektiniz sesim çıkmadı ama bari sonunu farklı yapmasaydınız ya. Bunu bile doğru yapmaktan acizsiniz.

Dediğim gibi bölüm tırt olunca dayamışlar DicBar sahnelerini. Büyük küçük bütün ergenlerimiz mutluluktan ölüyordur şimdi. Yarın reytinglerde kesin yüksek olur. Sektöre öncü olacak dediğimiz yapım sektörün tüm leşliklerini içinde barındırarak son sürat devam ediyor.

Sonu farklı değildi ki direkt böyleydi. Cesar sahnesi yoktu sadece.

Ha onu mu diyorsun ben de bir şey sandım. Ha muz kabuğuna bastı ha ayağı takıldı fark etmez bu kadar küçük bir şey.
Ya ne demek küçük bir şey? Sonda o kadar muzu neden gösteriyorsun o zaman?

Masumlar'da kitaptan farklı bir şey yapılınca hemen ortalığı ayağa kaldırıyor millete bir şeyler diyorsun, burada ve Kırmızı Oda'da birisi olmayan bir şeyi deyince hemen savunma pozisyonuna geçiyorsun.
Kırmızı Oda'da durum ne bilmiyorum ama burada çoğu kez yanlış şeyleri savunuyorsun.

Masumlar'daki gerçek hikaye ve buradaki kurgusal olaylar bir değil neyle neyi kıyasladığının farkında mısın.
Yani öyle de uyarlansa bir şey değişmezdi böyle de değişmedi çünkü amaç gerçeklerin ortaya çıkmasıydı. Muz kabuğuna basarak veya ayağı takılarak düşmesinin ne önemi var.

Videoyu şimdi izledim ve bayıldım.
Gerçekten harika bir çift oldular akıl edenleri kutluyorum.

Kast sorusunda Canan Ergüder'in direkt Ebru Özkan demesi.. Ah bu iki kaliteyi aynı dizide izlemek ne güzel olur.
Bir de videoda adı geçince aklıma geldi Defne Kayalar'ı niye Menajerimi Ara'ya getirmiyorlar ki. Bildiğim kadarıyla Ali Bilgin'in eşi ve öyle dizinin önüne geçecek kadar star bir konuk değil. Zaten şu an başka bir projesi de yok umarım bir ara görürüz.