Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ön izleme olarak FerÇın sahnesi mi bayılırız.
Andrea ve Gabriel'in kendi ajansını kurma hikayesi de taşınmış.
@Özgür @mesmeso61
Güzel güzel.
Böyle hikayenin renklenmesi güzel.

3. sezondan almadığı başka olay kaldı mı? Ben hatırlayamıyorum artık izleyeli uzun zaman olduğu için.
Yalnız ben korkmaya başladım.
Yakın zamanda 4.sezondan alacak ve sonrasında orijinal hikaye kalmadığı için saçmalamaya başlayacak yine diye korkuyorum.
Son bölümlerin görece güzel olması orijinale geri dönülmesiydi.

Reactions: Aserat
Sezon finalinde Matthias'ın ajanstan gidişi vardı ama bizde öyle mi yaparlar bilemedim.
Bir de Monica Bellucci hikayesi vardı.

Yani orası maalesef ihtimaller dahilinde ama yapacak bir şey yok en azından yeni sezonu da izlerse +6 bölüm cepte.

Reactions: Özgür
Monica Belluci hikayesini unutmuştum bak iyi hatırlattın.
Eğer reytingler iyi gelmeye devam ederse o dediğini sezon finali olarak yapabilirler bizde de.

Yapacak bir şey yok mu.ss İyi sen izlersin o zaman.

Monica Belluci hikayesini unutmuştum bak iyi hatırlattın.
Eğer reytingler iyi gelmeye devam ederse o dediğini sezon finali olarak yapabilirler bizde de.

Yapacak bir şey yok mu.ss İyi sen izlersin o zaman.
Ben o hikayenin uyarlanacağını sanmıyorum ya öyle bir hikayeyi oynamak isteyen çıkar mı bilemedim. Aslında bir şey de yok ama Türk oyuncularının tepkisi belli olmaz.
İlk sezondaki havuz korkusu olan adam hikayesi gibi güme giderse şaşırmam.
MD'ye girmese Zerrin Tekindor çok iyi olurdu o role.

Ekin bazı hikayeleri iyi yazıyor bence mesela Murat Dalkılıç ve Selen Uçer'in hikayeleri, Arif Erkin-Yılmaz Gruda olayı ilk aklıma gelenler. Gülben hikayesi de güzel aktı zaten. Sonraki hikayeler için de bu bölümdeki gibi kendini zorlayacak artık.

Reactions: Özgür
Nesi var o hikayede be normal aşk yaşamak istiyordu kadın.

Selen Uçer hikayesinin nesi iyiydi. 😱 Çok sıkıcı ve gereksizdi. Murat Dalkılıç’ın olayı da eh işteydi.

Dünkü bölümden aklımda sadece Ece Dizdar, Gamze Karaduman ve Ahsen Eroğlu'nun güzelliği kaldı. Gerisi komple boş olan bir bölümdü. Koca bir bölümde sadece son sahnenin bize bir katkısı oldu.

Her bölüm 2-3 konuk getirerek bölümün güzel olacağını sanan senariste buradan selam olsun.

Çok haklısın gülben sahnelerinde sıkılmam diyordum sıkıldım baya bi

Reactions: mesmeso
Sonuna kadar katılıyorum. Aslında şarkıcıların katıldığı bölümlerin düşmesinde hikayelerinin altının boş olması çok etkili. Gülben Ergen'li sahneler sıkıcıydı. Öyle bir fragman vermişlerdi ki beklentim 10 ise izlediğim 2-3 gibi bir şey oldu. Ece Dizdar konusu aslında tek başına tüm bölüm izlenebilirdi ve düşüş de olmazdı. Bir ara ne izliyorum şuan ben moduna girdim resmen

Reytinglerdeki düşüşün en büyük etkisi senaryo diğer kısım ise kanalın yeni dizisi için diğer dizilerini silmesi diyebiliriz. Tanıtım vs desen hak getire, her hafta sonu düzenli yayınlanan tekrarları da kaldırıp yeni diziyi koymuş. Geçen hafta Star TV'nin yönetiminin yeteneksizliği eldeki dizileri de bitirme sebepleri olacak gibi.

Oha 4. sezon ilk bölüm uyarlanıyor demek ki Ekin Atalar cidden izlemiş. 😱 Aslı Tandoğan'ın olayı ve Dicle-Kıraç olayı orada da aynen vardı. Bu kadar kısa süre içinde iki versiyonu birden izlemek ilginç olacak gerçekten.

Fragman güzel sadece Burçin Terzioğlu, Gökçe Bahadır gibi isimlerden sonra Çınar'ın sosyal medya influencer'larıyla muhattap olmak zorunda bırakılması biraz sinir bozucu.
Yine de ilgi çekici bir hikaye çıkabilir bekleyip görelim.

Reactions: STAR
Hiç izleyesim yok 4. sezonu.