Memoli'nin Setinden İlk Görüntüler

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,824
Reaksiyon puanı
6,262
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
TNT'de ekrana gelecek olan 'Memoli'de Zeynep adlı karakteri canlandıran Burcu Esmersoy setten fotoğraflarla ne kadar iddalı olduğunu gösterdi.

Bir döneme damgasını vuran, rating rekorları kıran ve çok sevilen yerli polisiye, macera dizisi olarak Türk televizyon tarihine geçen Yılan Hikayesi'nin yeni versiyonu MEMOLİ, Eylül ayında TNT izleyicileriyle buluşacak.
MEMOLİ, yeni seride bir cinayet masası dedektifi olarak karşımıza çıkacak ve en zehir hafiye zekası ile çözülmesi en imkansız cinayetleri çözüp, katilleri adalete teslim edecek.
Dizinin önceki gün gerçekleştirilen teaser çekimlerinde Emre Kızılırmak, Burcu Esmersoy ve Özlem Yılmaz bir araya geldi. Dizide Memoli'yi Emre Kızılırmak, töre yüzünden köyünden kaçan köylü güzelini Özlem Yılmaz, çok izlenen bir polisiye dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu olan Zeynep karakterini ise Burcu Esmersoy canlandırıyor.
Yapımcılığını rating rekorları kıran dizilere imza atan SÜREÇ Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği MEMOLİ'nin yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda dizinin senaryosunu da yazan usta bir isim Tayfun Güneyer oturuyor.


memolikckk.jpg


memolibyk.jpg


Uçankuş
 

cevaa

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Offf ulan nasıl kaçırdım ben Cumartesi günkü çekimleri Burcu Esmersoy'a bak :D