Memati

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,235
Puanı
1,059
fenomen dizinin efsane karakteri çok aşırı seviliyor :D

"Memati diye isim mi olur?" diye beni düşündüren adam.Yıllarca Abdulhey'i Abdulleyh bilmem kadar egzantrik bir olaydır.Bu arada egzantirikin ne olduğunu bilen varsa bana özelden atsın.Pot kırmayalım.

memati demek ölüm demek ismini hakediyo :D

Farklı rollerde de görmek isterim kendisini.Dram olur komedi özellikle...

@AnaKin Abi bence komedi yakışmaz.Çünkü yıllardır ağır abi rolü oynuyor.Kimse kolay benimsemez oynayacağı rolü.İşte bu tür dizilerde bu tür karakterler üstüne yapıştın mı çıkmayan cinsten.Düşünsene Polat'ın kılıbık bir erkeği oynadığını?

memati gerçekte çok gülen bi insan çok ta iyi bi oyuncu ama gidipte komedide kendini rezil etmesin hee çok iyi oyuncu her türlü rolün en kralını yapar ama bende komedide falan oynamasın
necati şaşmaz da komedide oynamak istiyomuş inşallah yapmaz öyle bi hata :D

Kurtlar vadisi bittikten sonra muhakkak bir komedi denemeli normal hayatında gerçekten güleç bir insan :) ama insanımızın yaklaşımı çok farklı olur."abi seni memati olarak bildik ağır adamdın sana olmuş mu rol diye" çok söyleyen olur adamın içinde kalır tüm zevk...

kurtlar vadisinde ilk gözüken karakterdir. Dizinin ilk bölümünün ilk sahnesinden beri kurtlar vadisi tarihinin unutulmayanlarına adını yazdırmıştır.

Kurtlar vadisi filistinde abdülhey ve mematinin konuşmalarına gülmekten ölmüştüm :)

M-Durduralım binelim usta
A-Minibüs mü durduruyosun abi,taksime mi gidicen topkapıya mı :D