Memati Muhteşem Yüzyıl'a Transfer Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,591
Puanı
1,060
10 yıl boyunca Kurtlar Vadisi'nde oynayan Gürkan Uygun Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu.
Oyuncu diziden sonra sinema filmlerinde oynamıştı.

Mesut Yılmaz'ın haberine göre Memati,Mimar Sinan'a dönüştü.
Mimar Sinan Kanuni,2.Selim ve 3.Murat zamanlarında başmimardı.

Rol önce Şener Şen'e teklif edilmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.
Memati anlaşmadan sonra çekime Ayazağa gitti ve ilk sahnesi için köprü çizdi.
18234.jpg

Son düzenleme:
yok artık bu haber doğruysa gözümden acayip düştü yazıklar olsun

KVP'ciler buna ne dicek bakalım :F:F Harbi mi ya(b) :( Dizi gittikçe totalleşti:(

pek inanmıyorum açıkçası daha beyaz show da eylülde yeni dizim var onun dışında sinema var demişti

yazık ya bu adama noldu anlamıyorum

- - - Ekleme - - -

şok oldum resmen milliyete baktım haber doğru gibi gözüküyo harbiden hiç beklemezdim memati karakterine sevgim azalmaz ama gürkan uygun gözümde dip yaptı artık

mantıklı olanıyapmış oyunbculuğunu kanıtlayabileceği en büyük iş iseçmiş adam :)

mantıklı olanıyapmış oyunbculuğunu kanıtlayabileceği en büyük iş iseçmiş adam :)
Emre laa sen demiyormuydun? Mihrimah'la Mimar Sinan aşkı falan filan diye :F:F Laa bunlar nasıl uyum sağlıyacak 😕 İnş yalan haberdir.O diziye yakışır mı bu adam ya!!! Gitsin @takas 'ın gözüne girsin inş oynamaz :bağır:

Emre laa sen demiyormuydun? Mihrimah'la Mimar Sinan aşkı falan filan diye :F:F Laa bunlar nasıl uyum sağlıyacak 😕 İnş yalan haberdir.O diziye yakışır mı bu adam ya!!! Gitsin @takas 'ın gözüne girsin inş oynamaz :bağır:

o ak yalan oldu bence 1538 e girip hatçeyi öldürcez 1539da mihrimah eveleniyor ne ara aşık oalcaklar malkoçoğlu da var zaten taşlıcalı-rüstem falan mihrimah basına özenip harem mi kuracak :F

türkiye nin bana göre en iyi oyuncusu bu değişmez aga sevmiyorum artık bu adamı listemden çıktı

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy