Melisa: Kıvanç'a Herşey Yakışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Manken Melisa Aslı Pamuk, Kıvanç Tatlıtuğ'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı
MİSS Universe 2011'de Türkiye'yi temsil eden Melisa Aslı Pamuk, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki kamp günlerini Twitter'daki takipçileriyle paylaşmıştı. "Miss Ukrayna bana Kıvanç Tatlıtuğ'- u sordu. Burada onu tanıyorlar" notunu paylaşmıştı. Oyunculuk konusunda Kıvanç Tatlıtuğ'u idol olarak gören genç manken dizi tekliflerini Kıvanç Tatlıtuğ'un tecrübelerinden faydalanmak istiyor. Kâinat güzellik yarışmasında dereceye giremeyen Melisa Pamuk geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile görüntülenmişti. Sağ gösterip, sol vuran Melisa Aslı Pamuk, Kıvanç Tatlıtuğ'- un abisinin ajansı ''Cem Tatlıtuğ Ajanskast'' ile anlaşarak hem Tatlıtuğ'a yakınlaşmış hem de oyunculuğa adım atmış oldu. Melisa, Kıvanç'ın hayranı olduğunu anlatarak şunları söylemişti; "Kıvanç'ı çok beğeniyorum. Kendisini çok güzel bir şekilde geliştirdi. Onu izlerken, kendinizi kaptırıyorsunuz. Bir de dizinin bazı sahnelerinde gençleştirilmiş, saçları değiştirilmiş. Gençlik ona çok yakışmış. Adama her şey yakışıyor!"

c128355.jpg
cx25991.jpg