Nereye uğursuzluğumu bulaştırdım? 😱Uğursuzluğunu bulaştırdın.Aman savun sen sonra dizi erken final yapınca görürüm seni.
Dizi erken finali ecünnü yüzünden yapar yaparsa, Murat yüzünden değil.
Nereye uğursuzluğumu bulaştırdım? 😱Uğursuzluğunu bulaştırdın.Aman savun sen sonra dizi erken final yapınca görürüm seni.
Arıza'ya işte sen izledin diye erken bitti.Nereye uğursuzluğumu bulaştırdım? 😱
Dizi erken finali ecünnü yüzünden yapar yaparsa, Murat yüzünden değil.
Ben en başından beri izliyordum ortasından başlamışım gibi niye konuşuyorsun?Arıza'ya işte sen izledin diye erken bitti.
Sonuç olarak Murat'ın dizisi bitti diye haber yapılacak.
Sana mı soracaklar be sus. SsBu kızı da oldurtmaya çalışıyorlar ama bir türlü olamadı burası için de alakasız olmuş bence.
Tacizcinin kardeşi için iyi bir şey söyleyesim gelmedi.Sana mı soracaklar be sus. Ss
Ben sanki sonradan izlemeye başladın diye hatırlıyordum.Ben en başından beri izliyordum ortasından başlamışım gibi niye konuşuyorsun?
Yapılırsa yapılsın, yine bomba gibi döner gelecek sezona.
Ben öyle sonradan izlemeye başlamam dizileri.Ben sanki sonradan izlemeye başladın diye hatırlıyordum.Şaşırdım şu an. 😱
Bekle döner.Bir de taş diyorsun adama.
Unutmuşum canım.Ben öyle sonradan izlemeye başlamam dizileri.Huyum değil. ss
Taş değil mi? 😱
Mihrap yerinde hala sensin kart.Unutmuşum canım.
Değil kartlaştı artık.
Benim nerem kart be daha 23 yaşındayım.Mihrap yerinde hala sensin kart.
Murat kadar karizman var mı? 23 yaşında olman neye yarıyor?Benim nerem kart be daha 23 yaşındayım.
Utan utan.Murat kadar karizman var mı? 23 yaşında olman neye yarıyor?
Evli adamlara zaafım var biliyorsun hele Murat gibi daş ise.Utan utan.Evli barklı adam için arkadaşını kırdın.
Konumu böyle edepsiz yorumlarınla kirletme.Evli adamlara zaafım var biliyorsun hele Murat gibi daş ise.
Aman hak ettin sende, zorla aranıyorsun.
Gerçekleri dile getirmek ne zamandan beri edepsizlik oldu?Konumu böyle edepsiz yorumlarınla kirletme.
Allah razı olsun canım dualarımdasın.Gerçekleri dile getirmek ne zamandan beri edepsizlik oldu?
Hem sayende konun hit kazanıyor dua et bana.
Eksik olma tatlım.Allah razı olsun canım dualarımdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?