Melisa Şenolsun 'Aziz' Dizisinde! | Show TV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059

Show TV'nin yeni sezon için hazırladığı Aziz dizisinin kadın başrolü belli oldu!

Proje tasarımını Zeynep Günay Tan'ın, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün, senaristliğini Eda Tezcan'ın üstlendiği; Murat Yıldırım'ın başrolünü oynayacağı O3 Medya imzalı diziye güzel oyuncu Melisa Şenolsun dahil oldu.

Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya'nın yer aldığı dizide Şenolsun, Murat Yıldırım'ın partneri Efnan karakterine hayat verecek.

Aziz, yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu kızı da oldurtmaya çalışıyorlar ama bir türlü olamadı burası için de alakasız olmuş bence.

Reactions: cookies
Bıkmadılar 40 yaş üstü oyunculara 25 yaşındaki isimleri partner yapmaktan. İkisi de iyi oyuncular ama aralarında bir uyum yok.

Keşke Sedef'i buraya alabilseydik.
Daha uygun olurdu.

Oha Murat'la ne alaka? 😱

Uyumsuzluktan tutmayacak dizi, yaktılar adamın başını.

O3 bitti artık Onur G. bıraktıktan sonra iyi iş yapamaz oldu.

Ben Murat'a acıyorum yazık olacak daş gibi adama...
Bir Arıza iyi gidiyordu o da bir yere kadar dayandı.

Aman bırak niye acıyorsun Ramo yeni bitti yüzünü dinlendirmek varken hemen proje seçti.

Reactions: serhatt
Reactions: Angelica
Sanki böyle çöpe gitmeyecek.
En azından yaşları yakın olurdu.

Niye doğru olmasın?
Birsen Altuntaş'ın doğru çıkmayan haberi yok denecek kadar az.

Biliyorum da Muratla Melisayı uyumlu bulmadım o yüzden de bir dilekte bulundum

------

Aman bırak niye acıyorsun Ramo yeni bitti yüzünü dinlendirmek varken hemen proje seçti.

Ramodan önce bayağı ara verip Ramoyu yaptı adam oynamak istiyor demek ki ne var bunda

Biliyorum da Muratla Melisayı uyumlu bulmadım o yüzden de bir dilekte bulundum

------

Ramodan önce bayağı ara verip Ramoyu yaptı adam oynamak istiyor demek ki ne var bunda
Bir şey yok.

Ramo'dan öncesinden bahsetmedim zaten. Ramo zorlu ve ilgi gören bir işti. Bittikten 1, 1.5 ay sonra yeni bir işle anlaşacağını düşünmemiştim yine ara verebilir diye düşündüm.

Reactions: Angelica
Bir şey yok.

Ramo'dan öncesinden bahsetmedim zaten. Ramo zorlu ve ilgi gören bir işti. Bittikten 1, 1.5 ay sonra yeni bir işle anlaşacağını düşünmemiştim yine ara verebilir diye düşündüm.

Nerdeyse 3 ayı geçti yalnız
neyse ben Muratı izlemeyi seviyorum ya

Arıza eldeki kadroyu hiç kullanmadı ve çok bozup seyirci kaybetti.

Ne var be adam dizi yapmak istiyor daha fazla yaşı ve karizması gitmeden, suç mu?

Reactions: Özgür
Arıza eldeki kadroyu hiç kullanmadı ve çok bozup seyirci kaybetti.

Ne var be adam dizi yapmak istiyor daha fazla yaşı ve karizması gitmeden, suç mu?
Uğursuzluğunu bulaştırdın.
Aman savun sen sonra dizi erken final yapınca görürüm seni.

Reactions: serhatt