Baba Candır'da ilk sezon izlemiştim. Gerçekten samimi, hanım hanım bir rolü vardı. Tatlı ve sempatik de bir yüzü. Çok güzel olmasa da tatlı.
Haklı olabilirsin orda TRT sınırları dahilinde olduğu için pek masum bir rolü vardı. Dediğin dizinin içeriğini ise az buçuk biliyorum, pek hanım hanım olmayabilir.Bende Harem'de izledim gerçekten bahsettiğin gibi biri değil
Bunu ben de biliyorum ama bu kadar ayrıntıya gerek yoktu.
Bizim meşhur ettiğimiz kızlardan @xBUGRAx
Bizdeyken daha güzelmiş sanki. @destere @DarkLegenD @Arslan Bey @Bully @Billy Kane
Bunu ben de biliyorum ama bu kadar ayrıntıya gerek yoktu.
Bu sahne olduğunda 18 yaşındaydı.
Estetik yapmayan, squat yapmayan ünlü kadın var mı?Squat yapmış baya yüzünde de estetik var baya
Estetik yapmayan, squat yapmayan ünlü kadın var mı?
Olgun görünen kesimdir o. Olgun olmayıp, olgun görünmek isteyen, illa ki estetiğe başvurur.Estetik yapmayan var
Olgun görünen kesimdir o. Olgun olmayıp, olgun görünmek isteyen, illa ki estetiğe başvurur.
Estetik yapmasa bile herhangi biri, gidip silikon taktırıyor.Beren, Serenay vs yok estetiği
Çok ünlü isimlerden Nurgül hariç bi çoğunun yok bence
Harem'de seyrettim ben de güzel hatun. @Çiğdem- de Harem izliyordu, geldiğinde objektif bir şekilde yorumlar kızı
Bizim meşhur ettiğimiz kızlardan @xBUGRAx
Bizdeyken daha güzelmiş sanki. @destere @DarkLegenD @Arslan Bey @Bully @Billy Kane
Ne diyeceği belli, yorumlamasın.Harem'de seyrettim ben de güzel hatun. @Çiğdem- de Harem izliyordu, geldiğinde objektif bir şekilde yorumlar kızı
Saydıracak da saydıracak işte, maksat konun coşsun. Çatlasın cadaloz.Ne diyeceği belli, yorumlamasın.
Kendisi haricinde hiç kimseyi beğenmiyor ve mâlum kelimeyi söylüyor hep.
Coşturacak bir başka konu açmıştım, onu görmedin. Onu bul, ona yorum yapsın. Çok sevdiği (!) bir oyuncu için konu açmıştım.Saydıracak da saydıracak işte, maksat konun coşsun. Çatlasın cadaloz.
Daha @destere gelip derin analizlerini yapacak.
Şu bildirimleri bir temizleyeyim, onu da bulurum elbet kaçmaz benden. Kokuyu alırım.Coşturacak bir başka konu açmıştım, onu görmedin. Onu bul, ona yorum yapsın. Çok sevdiği (!) bir oyuncu için konu açmıştım.
O konuyu gördüğün anda, zaten o konu coşar gider.Şu bildirimleri bir temizleyeyim, onu da bulurum elbet kaçmaz benden. Kokuyu alırım.