1994 doğumlu güzel oyuncu; Harem, Babam Sınıfta Kaldı, Baba Candır ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde rol aldı.
bir bu var işte
yalnız gözleri güzelmiş tüm bedeni tam görememiş olsakta etkileniyoruz fotodan
1994 doğumlu güzel oyuncu; Harem, Babam Sınıfta Kaldı, Baba Candır ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde rol aldı.
Çok fazla fotoğraf koymuştum, dikkatini çekememiş. Dikkatini çeken, kırmızı rengi olmuş. Doğaldır, kırmızı çok dikkat çekici bir renk ve o kıyafet yakışmış kendisine.
bir bu var işte)
yalnız gözleri güzelmiş tüm bedeni tam görememiş olsakta etkileniyoruz fotodan
Çok fazla fotoğraf koymuştum, dikkatini çekememiş. Dikkatini çeken, kırmızı rengi olmuş. Doğaldır, kırmızı çok dikkat çekici bir renk ve o kıyafet yakışmış kendisine.
Yine kırmızı dikkatini çekti, yine üşendin bakmaya ya da internetin yavaş, bir anda fotoğraflar yüklenmiyor. Daha var çünkü.
bu resimde var ama bu resmi sevmedim sanki elbise içindeki kızı bozmuş gibi tipsizleşmiş aniden
Saydıracak da saydıracak işte, maksat konun coşsun.Çatlasın cadaloz.
Daha @destere gelip derin analizlerini yapacak.
tnt de Gökhan Özenin dizisinde görmüştüm ilk bu ecünnüyüNe diyeceği belli, yorumlamasın.
Kendisi haricinde hiç kimseyi beğenmiyor ve mâlum kelimeyi söylüyor hep.
Buraya da "ecünnü" diyerek girdi.tnt de Gökhan Özenin dizisinde görmüştüm ilk bu ecünnüyü
Kendilerine uygun şarkılarıda vardı
çok doğru bir tespitBuraya da "ecünnü" diyerek girdi.
Yıldız Masalı'nı hatırlıyorum da, burada oynadığını şimdi fark ettim.
"Ecünnü" diyerek girdiğin her kız, kıskandığın kızdır. Hele de @destere hakkında olumlu bir şey söylüyorsa, daha da kıskanıyorsun.
Mezarlara atarken seni iyiydi.çok doğru bir tespitkız üstüne kuma getireceğim diye tir tir titriyor
mezara atarken içi rahat hogathamınMezarlara atarken seni iyiydi.
Boynuzlayacağını düşünmüş de, gömmüş demek ki.mezara atarken içi rahat hogathamınnede olsa diyordur bana yar olmuyorsa toprakta çürüyüp solucanlar yesin daha iyi
Senin büyümüş de küçülmüş hâllerin bildiğinn.
seste hayır yok onun haricinde kız dört dörtlük
Kıskanılacak bir tarafı olmadığı için kadının, hiçbir şey demez kendisi.seste hayır yok onun haricinde kız dört dörtlük
Kıskanılacak bir tarafı olmadığı için kadının, hiçbir şey demez kendisi.
Rahmetli doğru demiş bu seferseste hayır yok onun haricinde kız dört dörtlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?