Melike Güner ''Zenan'' Karakteriyle ''Merhaba Hayat''ta

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
FOX'ta yakında başlayacak olan "Merhaba Hayat" dizisinin kadrosuna, "Doktorlar" dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner de katıldı. Melike Güner "Merhaba Hayat" ta , yıllarca "Doktorlar" dizisinde canlandırdığı Zenan rolüyle yer alacak.

Dün çekimleri başlayan " Merhaba Hayat'ın kadrosuna güzel oyuncu Melike Güner de katıldı. Fenomen dizi "Doktorlar"da "Zenan" karakterini canlandıran Güner, "Merhaba Hayat" dizisinde de "Zenan" olarak yer alacak.

- - - Ekleme - - -

Çok sevindim bu habere.Melike Güner çok kaliteli bir oyuncu ve Zenan rolüyle gelmesi yine çok güzel oldu.Dizi çok güzel olacağını düşündüğüm bir dizi umarım yanıltmaz reytinglerle.

- - - Ekleme - - -

Çok sevindim bu habere.Melike Güner çok kaliteli bir oyuncu ve Zenan rolüyle gelmesi yine çok güzel oldu.Dizi çok güzel olacağını düşündüğüm bir dizi umarım yanıltmaz reytinglerle.

Onu bilemiyorum Furkan ama şuanda elde olan haber bu.

evet iffet bitecek.. o halde iffetin son bolum cekimleri tamamlandi mi..

İlginç bi seçim olmuş sevilen bi karakterdi başarılı olur umarım.

İffeti arada bir izliyordum Melike Güner için simdi ise Merhaba Hayatta oyanayacak sevindim

ben de diziyi izlemek istiyorum.. netten artik.

Melike Güner'in hala Doktorlar'da oynadığı karakterle hatırlanması ve Melike Güner'inde buna fırsat vermesi çok yanlış bir oyuncu her zaman daha önce oynadığı karakterleri unutturmak ister.Ama Melike'de bunun tam tersi bir durum oluşmuş

Zenan rolüyle seyirci alıştı kendisine, izleyicinin diziyi takip etmesi için iyi bir sebep olabilir.

Son düzenleme:
şimdi dizi bir içtenlik kazandı. bence çok iyi bir transfer.

Keske Yasemin Ergene de dizide yer alsaydi 'Ela' rolünde ama maalesef..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Oldu bütün Doktorlar kadrosunu toplayıp koysunlar buna o zaman.
Tipik Furkan yorumu adamı gülme krizine sokar.

diziyi izleyeceğim melike güner çok başarılı bir oyuncu doktorlar dizisinde zenan karakterini çok iyi canlandırıyordu