TV Melih Bey Takımı

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
aşk-ı memnunun romanında kötü adam hilmi önal tarafından isimlendirilmiş bir takımdır , asil üyeler firdevs hanım, bihter ve peykerden oluşur . aynı zamanda dizide de farklı bir şekilde geçer bu isim , finale kadar çıkmış ama finalde kaybetmiş takımdır...
peykerin transferi, bihterin ölümü ve firdevs hanımın da sakatlığı sebebiyle öksüz kalmış , takıma sonradan giren behlül hala kaçak.

Son düzenleme:
aşk-ı memnu'yu eefsane yapan,
kurtlar vadisi/pusuyu efsanelikten en azından reyting olarak düşüren,
güzellik ve entrikada [HASHTAG]#suluman[/HASHTAG] ın takımının ardından 2. takımdır,unutulmaz

Unutulmayacak isimlerden. Adı geçince bile heyecanlarnır insan.

Bua rada konu konik olmuş.
Son paragrafa baya güldüm.

Unutulmayacak isimlerden. Adı geçince bile heyecanlarnır insan.

Bua rada konu konik olmuş.
Son paragrafa baya güldüm.
bak bir siteden buldum

Melih Bey takımı sözcüsü katya;
-sezonu kötü bitirmiş olabiliriz, şampiyonluğa oynamamış bile olabiliriz fakat oynadığımız süre boyunca sahada önemli işler yaptığımıza inanıyorum. yeni bir kadroyla önümüzdeki sezona daha hırslı başlayıp, daha istikrarlı bir oyun sergileyeceğimize inanıyoruz.
demesinin ardından güvenlik güçlerince apar topar sınır dışı edildi.

lise 3'teyken sınıftaki münazara takımımıza isim olarak koymak istediğimiz, doğal olarak edebiyat hocasının karşı çıkması yüzünden koyamadığımız isim. aşk-ı memnu dizisi biteli 2 yıl olmuştu bir de nereden aklımıza gelmişti bilmem.

çok ilginçmiş
bende dizide duydum melih bey takımın geçtiğini, araştırınca romanda da geçiyormuş