''Meleklerin Aşkı'' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5a68bc2b-02ba-482f-bf74-180acf69462b.jpg

Show TV'nin sevilen romantik komedi dizisi ''Meleklerin Aşkı'' ekranlara veda ediyor!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, kadrosunda Berkay Hardal, Gülper Özdemir, Oya Başar, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan ve Özlem Mahmutoğlu'nun yer aldığı dizi 11. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

''Meleklerin Aşkı'' 11. bölümüyle ve final bölümüyle 20 Eylül Perşembe akşamı Show TV'de!

Aslında bitmesini istemediğim bir iş. Ancak hem konu olarak aşırı çıkmazda hem de yeni sezonda zaten rakiplerine karşı koyacak reytingleri alamadı yaz boyunca. Gönül isterdi ki alsın ve internetten devam edelim ama olmadı. Olsun Berkay ve Gülper uyumunu izlemek ayrıca Oya Başarı ekranda görmek oldukça keyifliydi. Emeklerine sağlık tüm ekibin.

Sevenleri alınmasın ama boş günde bile zar zor zirveyi alan bir diziysen yeni sezon için bel bağlanmaması normal. En azından Darısı Başımıza gibi hezimete uğramadı bu da bir şeydir.
Aslında bitmesini istemediğim bir iş. Ancak hem konu olarak aşırı çıkmazda hem de yeni sezonda zaten rakiplerine karşı koyacak reytingleri alamadı yaz boyunca. Gönül isterdi ki alsın ve internetten devam edelim ama olmadı. Olsun Berkay ve Gülper uyumunu izlemek ayrıca Oya Başarı ekranda görmek oldukça keyifliydi. Emeklerine sağlık tüm ekibin.
Demiştim ben Jet Sosyete başlamadan biter diye. :A

Sevenleri alınmasın ama boş günde bile zar zor zirveyi alan bir diziysen yeni sezon için bel bağlanmaması normal. En azından Darısı Başımıza gibi hezimete uğramadı bu da bir şeydir.

Demiştim ben Jet Sosyete başlamadan biter diye. :A
Böyle yaptıkça izlemeyeceğim :A

Tadında biten diziler daha kalıcı oluyor ama tabi en azından 13 bölüme tamamlansaydı keşke.
Güzel, eğlenceli ve samimi bir diziydi.
Keyifle izliyordum :D

Bitmesi iyi olmuş. Yeni sezonda devam edemezdi zaten. :D

Son düzenleme: