Yarın Total 5,15 AB 4,50 ABC1 5 bekliyorum.Ab 3 Totelde 4 olursa haftaya yeterYarın sizi görecez
Hadi hadi anladık biz seni popocu seniBen popoya falan bakmam önemli olan yüz.
Beni bataklığınıza sürüklemenize izin vermeyeceğim.
4 Alında 5 i eksik kalsın ayollYarın Total 5,15 AB 4,50 ABC1 5 bekliyorum.
Geçen hafta 2.bölümde Totalde 4,58 aldık çatla4 Alında 5 i eksik kalsın ayoll
Aaa şu yaz oldundan beridir takip etmiyorum pek retingleri ama kötü başlamıştı ne ara geçti Darısı BaşınayıGeçen hafta 2.bölümde Totalde 4,58 aldık çatla
Ozan'a söyleyeceğim forumun adını Fav18 diye değiştirsin. Her konuda parlak muhabbeti var bari boşa gitmesin.Hadi hadi anladık biz seni popocu seni
İlk bölüm 3,28 ile başladı ikinci bölüm 4,58'e yükseldi artık bu bölüm de 5,58 gelirAaa şu yaz oldundan beridir takip etmiyorum pek retingleri ama kötü başlamıştı ne ara geçti Darısı Başınayı
4 Kalırsa Darısı Başımıza yetişir haftaya 4 e çıkıpİlk bölüm 3,28 ile başladı ikinci bölüm 4,58'e yükseldi artık bu bölüm de 5,58 gelir
Bugünkü bölüm 4ten fazlasını hak ediyor Ki seyirci gerekeni yapmıştır ve izlemiştir diye düşünüyorum4 Kalırsa Darısı Başımıza yetişir haftaya 4 e çıkıp
Yarın bakacam inş 5 almazBugünkü bölüm 4ten fazlasını hak ediyor Ki seyirci gerekeni yapmıştır ve izlemiştir diye düşünüyorum
Bu bölümle yarın 5 almazsa daha da almaz o kadar net konuşuyorum ama bölümün değeri en az 7Yarın bakacam inş 5 almaz
Ohaa ayoll sen yine uçmaya başladınBu bölümle yarın 5 almazsa daha da almaz o kadar net konuşuyorum ama bölümün değeri en az 7
Almaması için hiçbir sebep yok ah alsa var yaOhaa ayoll sen yine uçmaya başladın
4 Civarı kalır Darısı Başımıza yetişirAlmaması için hiçbir sebep yok ah alsa var ya
Uğursuz uğursuz konuşma yarın 6 alsa sana iyi kapak olur4 Civarı kalır Darısı Başımıza yetişir
Asıl 4 te kalınca gör 4.77 alacak küsürünüde diyeyimUğursuz uğursuz konuşma yarın 6 alsa sana iyi kapak olur
Var mısın iddiasınaAsıl 4 te kalınca gör 4.77 alacak küsürünüde diyeyim
Aaa yok dalga geçmek yeter kazanan dalga geçerVar mısın iddiasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?