Aldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötüBağaane
Aldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötüBağaane
Bende aldatıyorumAldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötü
Benle de aldatıverirsin nolcak çocuğuBende aldatıyorum
Seni de başkasıyla aldatırımBenle de aldatıverirsin nolcak çocuğu
No problem.Ben sana ne dedim.Rahat olur bizim ilişki.Free yaniSeni de başkasıyla aldatırım
Şu dizideki yatak sahnesini merak ediyorım noldu@vadikızı
İşte safoz çocukYağmur kızın yanında Meleğe yakalandı göstermediler ne olduğunu işi pişirdiler sanırsam ama Yağmur hatırlamıyor
İşte safoz çocuk
İzledimsen izledin mi o sahneyi yakalanışı çok komikti üstünü bir kapatıyor kıyamam yağmura ya
Şuan dizinin tekrarına denk geldim. Eğlenceliymiş@denizz19 o hastanede yanlış odaya giren yanık seslinin şarkısını beğendim
hayır be ondan değil,sürekli aynı resmi çıkarıp çıkarıp duruyor sıktı artıkOha @serhatt beni baya sevmiyo ha.Yüzünü bilem görmedim çocuğun paylaşma resmi diyor 😱
hayır be ondan değil,sürekli aynı resmi çıkarıp çıkarıp duruyor sıktı artık
Aaa evet peşinden koştuğun oğlanın gerçek yüzünü gör ayollOha @serhatt beni baya sevmiyo ha.Yüzünü bilem görmedim çocuğun paylaşma resmi diyor 😱
Fitne fesat,kapa çeneniAaa evet peşinden koştuğun oğlanın gerçek yüzünü gör ayoll
Sen Desterene bak geberecek az kalmışEkli dosyayı görüntüle 60252
Hhaha Aaa @serhatt o boyuyla duvar örsün sper olsun destere ye bende destere yi kaçırayımFitne fesat,kapa çeneni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?