Star Melek ile Serhat - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
melek-ile-serhat.jpg


MS hastalığının önemini vurgulamak için hazırlanan Melek ile Serhat yayın hayatına başladı.

Bir hastalık çevresinde gelişen ilk dizi olarak dikkat çeken yapımın başrollerini Aslı Tandoğan ve Engin Hepileri paylaşırken; yönetmenliğini Gani Müjde, senaristliğini ise Gani Müjde ve Emre Bülbül üstleniyor. MS hastası olan, ancak bunu birbirlerinden saklayan iki insanın aşk hikayesini konu alan projenin kadrosunda Merve Polat, Ferdi Alver, Özlem Çakar, Ömer Köse, Alişan Özkan, Buğra Özmüldür ve Ayşen İnci de var.

Emre Kınay, Önder Açıkbaş, Serap Matyaş, Yasemin Hadivent, Ömer Duran ve Aybüke Turan'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Melek ile Serhat'ın yayınlanan 5 bölümü için: http://www.startv.com.tr/dizi/melek-ile-serhat
 
Son düzenleme:

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
1. Bölüm:
İlk bölümü meraktan izledim ve bence fena bir dizi olmamış. Zaten konusu nedeniyle süre de 30 dakikada kalmış ki bu da çok iyi. Fazla karakter olmaması kimilerine sıkıcı gelebilir, ama bu tür bir dizi için normal. Aslı Tandoğan ve Engin Hepileri de uyumlu bir çift olmuş. Bu arada Gani Müjde'nin yazdığını hiç hissetmedim, sanırım ilk defa böyle bir işe imza attığı içindir. Sonuç olarak takip etmeye devam edeceğim, denemekten zarar gelmez. :)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
2. Bölüm:
Melek ve Serhat yavaş yavaş tanışıp yemeğe çıktılar, ancak MS'li olduklarını birbirlerine söyleyecekken son anda vazgeçtiler. Bu arada numaranın son iki hanesi silindiği için Serhat'ın 99 kombinasyonu deneyip en sonunda mesaj attığı kadınlardan tepki görmesi iyiydi. Bu arada konuk oyuncu Serap Matyaş ise rolünün ufaklığına rağmen renk kattı. Çok müthiş bir dizi olmasa da kendi halinde, samimi bir yapım olduğu için insana mutluluk verebiliyor. :)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
3. Bölüm:
Bence şu ana kadarki en iyi bölümdü. İlk 2 bölümdeki ufak mesafeyi tamamen unutturdu, keşke 8-10 bölüm olsaydı da doya doya izleseydik. Bölüm ile ilgili tek sorunum Melek ve Serhat'ın hemen 1. ay dönümlerini kutlamaya başlamış olması. Bence birkaç karşılaşma ve akşam yemeğiyle hemen sevgili olmak yerine bir bölüm daha bekleselermiş, ama sağlık olsun. Bir de MS ile ilgili pek bir bilgi verilmemiş gibiydi, ama o kısmı da patronunun Serhat'ı hastalığı yüzünden işten kovmasıyla bir şekilde aktarılmış. Bu arada Önder Açıkbaş'ı da normalde pek sevmem, ama konuk oyuncu olarak rolüne yakışmış. :)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
4. Bölüm:
Sanırım bu diziyi gerçekten sevdim. Büyük olaylar yok, büyük insanlar yok; her şey kendi halinde akıp gidiyor, bu da ortaya tatlı bir işin çıkmasını sağlıyor. Bir önceki bölümde olduğu gibi yine hareketliydi. Melek'in emarın olduğu CD ile müzik CD'sini karıştırması ve Ebru'yla beraber Serhat'ın evine CD'leri değiştirmek için gitmesi güzeldi, ama maalesef Melek'in yanlış anlamasıyla bitti. Serhat'ın aldığı gömlek intikamı da iyiydi, ama birkaç hafta geçtikten sonra yapması biraz ilginç kaçmış. Neyse, umarım son bölüm de güzel olur. :)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
5. Bölüm (Final):
Ve 5 bölüm de çabucak bitti. Açıkçası benim için farklı bir deneyim oldu, çünkü yarım saatlik dizilere ve tüm bölümlerin aynı anda verilmesine alışkın değilim. Bu bölüm de hareketliydi, Melek ve Serhat hastalıklarını birbirlerinin öğrenmesinden endişelendikleri için ayrılmaya karar verdiler, ama Serhat işin dozunu fazla kaçırarak öküzlük yaptı. Melek de annesine İzmir'deki adamla evleneceğini söyledi. Sonra Serhat havaalanına giderken Melek'in MS hastası olduğunu öğrendi.

Uçakta ise Emre Kınay'ın canlandırdığı pilotun hastalık ile ilgili yaptığı konuşmayla Melek her şeyi anladı ve son sahnede de Serhat'tan evlilik teklifi aldı. Böylece mutlu bir hayata doğru yelken açmış oldular. Olağanüstü bir yapım olmasa da daha önce de söylediğim gibi çok samimi ve şeker bir dizi, bu yüzden herkesin denemesini tavsiye ederim. :)

Bu arada Gani Müjde'nin sadece senaryoyu yazdığını sanıyordum, ama meğer yönetmenliği de o yapmış.
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,789
Reaksiyon puanı
56,990
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Uzun zamandır izlemek aklımdaydı bugün izledim. MS hastalığına dikkat çekilmek için yapılmış güzel, tatlı bir iş olmuş. Aslı Tandoğan'ı ilk kez izledim, güzel oyuncuymuş. Engin Hepileri de sevdiğim bir isim zaten.
Mahinur'un, Ahmet ile Ebru'yu ayırma planları hem güldürdü hem üzdü. Sırf hasta olduğu için böyle abuk subuk şeyler yapması kötü. Neyse ki Volkan'ın hazırladığı oyun ile birlikte doğru yolu buldu. Son bölümde ilgilenmesi cidden mutlu etti. :bhr: Özlem

2. bölümde hem Melek'in hem de Serhat'ın birbirlerine hasta olduklarını söylemeyip ilişkilerine devam etmeleri, sonrasında da Serhat'ın Melek'ten kendini soğutmak için iğrenç şeyler yapması sinirlendirdi. O durum da Volkan sayesinde düzeldi. Emre Kınay'ın karakterinin uçakta yaptığı konuşma ve sonrasında Serhat'ın evlilik teklifi yapması sevindirdi. :bhr: Keşke son bölüm olduğu için uzun sürse ve düğünlerini de görebilseydik.

Bu arada, Serhat'ın numaranın silinmesi sonucu 99 kişiye mesaj atması ve sonrasında mesaj attığı kişilerin yemeğe gelip tokat atmaları, Volkan'ın gömleğinin arkasına işlenen işleme güldürdü. :A

Kafe patronunun da sırf MS hastası olduğu için Serhat'ı işten çıkarması ne kadar karaktersizce. Volkan ve Gürkan sağ olsun onların sayesinde Serhat devam etti neyse ki.
Hem bölüm süresi hem de bölüm sayısı az olduğunda bir kaç saat içerisinde izlenebilecek keyifli bir iş. İzlemeyenlere tavsiye ederim.