Ay yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.Nesi varmış TRT'nin haspam
Ay yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.Nesi varmış TRT'nin haspam
seninle de iki kelime konuşulmuyor beAy yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.
Seviyor tabi
Ertuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık
Bakalım aynı başarıyı Burak'ta gösterebilecek miErtuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık@xBUGRAx @Aserat @Forumdash @xemrexxx
Hala onun videoları dönüyor bu diziyi yazınca beni o ilgilendiriro çok durmadı gitti diziden o yüzden sayılmaz
Ayy şunu ben unutmaya çalıstıkça hatırlatıyorsunuz ayollBakalım aynı başarıyı Burak'ta gösterebilecek mi@xemrexxx
Son 2 sezonu izle sende, onun olduğu yerleri geçHala onun videoları dönüyor bu diziyi yazınca beni o ilgilendirir
Dost acı söyler şekkerim
Senin Ertugrul amazona transfer olacamiş galibaErtuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık@xBUGRAx @Aserat @Forumdash @xemrexxx
Üstüme iyilik sağlık nurlar üstüme yağsın cennette yerim olsun😱 O nasıl söz? E*** birisi bana bunu diyemez. Hangi sübyana asıldım?ayol senin gibi sıbyancı morukla ne işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?