Valla ne büyüttünüz olayı. İntikam`da da Yağmur aslında Derin, Derin de Yağmur, Cemre Adil`in kızıymış. Daha neler neler hiç kimse bu kadar büyütmedi.
Ben kimim?
Valla ne büyüttünüz olayı. İntikam`da da Yağmur aslında Derin, Derin de Yağmur, Cemre Adil`in kızıymış. Daha neler neler hiç kimse bu kadar büyütmedi.
Revenge`yi takip edenler biliyordur elbet, ama ben ve benim gibi bazı arkadaşlar takip etmediğimiz için bilmiyorduk.Çünkü İntikam'da olaylar zaten belliydi önümüzde Revenge var herşeyi takip etmek mümkün ama 20 Dakika'da böyle bir durum beklenmiyordu
pompy?
Ben kimim?
Çünkü İntikam'da olaylar zaten belliydi önümüzde Revenge var herşeyi takip etmek mümkün ama 20 Dakika'da böyle bir durum beklenmiyordu
Revenge`yi takip edenler biliyordur elbet, ama ben ve benim gibi bazı arkadaşlar takip etmediğimiz için bilmiyorduk.
Boşver sen takılma ona. Başkalarından saygı bekleyip kimseye saygı göstermeyen bir kişilik.
Gafil'e kelam nafile kelam.
Demiştim zaten.Dream'e ben mesajımı yazdım zaten.))
Demiştim zaten.
20 Dakika gelecek hafta yine erken başlayacak sanırım.
23 Nisan salı 21.45'te Bayern - Barcelona maçı var Star'da.
Hayır 20 Dakika 23 nisan salı saat 20.00'de maç yayını yapmayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?