MelankoliK, 1.000'ler Kulübünde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
609-TEBRKL~1.GIF

Forumumuza 22 Ağustos 2014 tarihinde üye olan ve kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken @MelankoliK, 1.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Tebrikler. :)

Tebrik ederim dostum ,fena değilsin baya yavaş ilerliyorsun ))) emme son zamanlarda iyi açıldın .

Tebrikler @MelankoliK . Ben az buldum 1000'.:X Her halde çok konuştuğumuz içindir.:F
Tabii az bulursun benim 6-7 ayda yazdığımı sen 6-7 günde yazıyorsun :A Çenen çok düşük :Dbirde Survivor başladı artık kimse seni tutamaz diye düşünüyorum @sokak sanati :A
Teşekkürler @vadikızı :)
Teşekkürler @Yiğitt :)
Tebrik ederim, nice güzel mesajlara. :)
Teşekkür ediyorum :) inş. hep beraber :)
çok iyi bir çıkış yakaladın :love1::love1::love1:

tebrikler mekankolik :A:A:A
Teşekkürler :) Oklavası meşhuur @Çiğdem- Hanım :A
Tebrikler, nice mesajlara. Çıkışın daim olsun. :X
Teşekkürler :) hep beraber inş. :)
Kilitlerden kurtulursam olur herhalde @mrt-06 :D
@MelankoliK Tebrikler lo iyiki aramıza katildin karagulcu çocuk seni :bhr:
Teşekkürler @cookies :) İyiki sizlerle tanıştım :)
Tebrik ederim dostum ,fena değilsin baya yavaş ilerliyorsun ))) emme son zamanlarda iyi açıldın .
Teşekkür ediyorum @gözlemci :) Bundan sonra da pek hızlı olmam herhalde :) bu hafta kar tatili falan evdeydim o yüzden zamanım oldu :D

Yok ben mesaj sayısını önemsemiyorum ve ben pek konuşmam bakma bu aralar biraz aktif olduğuma :D
İyiymiş semileylerin :ok:( hadi benden de sana bu smiley gelsin :) )
Aynı ben işte bende mesaj sayısnı önemsemiyorum uzun bir ara yoktum zati 3 ay gibi bakma bu kadar mesaj yazdığıma zor bela yazdık
yeterbee.gif