Forumumuza 22 Ağustos 2014 tarihinde üye olan ve kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken @MelankoliK, 1.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Tebrikler.
çok iyi bir çıkış yakaladınEkli dosyayı görüntüle 43491
Forumumuza 22 Ağustos 2014 tarihinde üye olan ve kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken @MelankoliK, 1.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Tebrikler.
Tabii az bulursun benim 6-7 ayda yazdığımı sen 6-7 günde yazıyorsun Çenen çok düşük birde Survivor başladı artık kimse seni tutamaz diye düşünüyorum @sokak sanatiTebrikler @MelankoliK . Ben az buldum 1000'. Her halde çok konuştuğumuz içindir.
Teşekkürler @vadikızıtebrikler
Teşekkürler @YiğittTebrikler @MelankoliK
Teşekkür ediyorum inş. hep beraberTebrik ederim, nice güzel mesajlara.
Teşekkürler Oklavası meşhuur @Çiğdem- Hanımçok iyi bir çıkış yakaladın
tebrikler mekankolik
Teşekkürler hep beraber inş.Tebrikler, nice mesajlara. Çıkışın daim olsun.
Teşekkürler @cookies İyiki sizlerle tanıştım@MelankoliK Tebrikler lo iyiki aramıza katildin karagulcu çocuk seni
Teşekkür ediyorum @gözlemci Bundan sonra da pek hızlı olmam herhalde bu hafta kar tatili falan evdeydim o yüzden zamanım olduTebrik ederim dostum ,fena değilsin baya yavaş ilerliyorsun ))) emme son zamanlarda iyi açıldın .
Teşekkürler @ABAY_06 Ne yönden yetişeceğimTebrikler ha gayret bana yetişceksin @MelankoliK
Yok ben mesaj sayısını önemsemiyorum ve ben pek konuşmam bakma bu aralar biraz aktif olduğumaMesaj sayısı bakımından
Bu smiley bana özel birde şu var bu nası
Aynı ben işte bende mesaj sayısnı önemsemiyorum uzun bir ara yoktum zati 3 ay gibi bakma bu kadar mesaj yazdığıma zor bela yazdıkYok ben mesaj sayısını önemsemiyorum ve ben pek konuşmam bakma bu aralar biraz aktif olduğuma
İyiymiş semileylerin ( hadi benden de sana bu smiley gelsin )
Sen de hiç konuşmuyormuşsun canım sadece 19 bin cik yazmışsın ( Az mı 19.000 )Aynı ben işte bende mesaj sayısnı önemsemiyorum uzun bir ara yoktum zati 3 ay gibi bakma bu kadar mesaj yazdığıma zor bela yazdık
Kaç yılda yazmışım baksana bende sonra üye olanlar 30 -40 binlerdeSen de hiç konuşmuyormuşsun canım sadece 19 bin cik yazmışsın ( Az mı 19.000 )
Baktım 3 yılda Ben 7 ayda 1000 yazmışım. Yani 3 yılda 3-5 bin anca yazarım herhalde çenem fazla açılmazsa Senin yine de fazla, ama foruma göre azKaç yılda yazmışım baksana bende sonra üye olanlar 30 -40 binlerde