Mehmet Yılmaz Ak, "Çukur" Kadrosunda!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan, Necip Memili, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un kadrosuna son olarak "İçerde" dizisinde 'Yaşar' karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu.

Oyuncu dizide Çukur'u ele geçirmek isteyen Karakuzular'ın tarafında yer alacak.

Çukur, yeni sezonuyla yakında Show TV'de!

Mehmet Yılmaz Ak

Mehmet Bozdoğan

Mehmet Bozdoğan'ın benzeri olan Mehmet Yılmaz Ak transfer olmuş oldu Çukur'a.

Serdar'ı canlandıran kişinin bu oyuncu olduğunu düşünüyordum. Aşırı benzerlik var, hatta ses yönünde bile benzerlik var.

Oha bu karakterler aynı oyuncu sanıyordum psikopat yaşar dahil oldu diziye durmadan cool şekilde sıkar dı 🙂

Güzeeeel. Tam manyak tipte bir oyuncu iyi bir karakterle iş yapacaktır.
Ve denildiği gibi Serdar'a çoook benziyor.

Yamaç'ın döveceği adama ihtiyaç vardı.

Yaşar reis geri dönüyor, umarım en az Yaşar kadar psikopat bir karakterle dönüyordur ekranlara.

@Çiğdem- @MEnes @MasacRE- @mesmeso61

Oo güzel, yakışıyor bu adama kötü karakter

Kardeş dizimize destek olmaya devam ediyoruz.

İçerde fanları, Yaşar öldüğü için üzülmüştü hatta, iyi renk katmıştı çünkü psikopat.

Çok iyi takviye olmuş.
@Çiğdem-

O da elenme faktörlerimden olmuştur illa. Hem benim gibi o da iddialı değildi ama iyi gidiyor. Gerçi benim kastım, iddiasız olup iddialı duruma gelmesi.
Karakuzuların böyle kalabalık güçlü isimlerden oluşması güzel bir de patronları Barış Falay yapabilirsek tamamdır
@xemrexxx @serhatt @Arslan Bey @kerem @MEnes @MEnes

Çok sevindim valla yaa
Yaşar olarak çok sevmiştim çokk

İçerde'nin kaliteli kadrosunu toplamaya devam.