Mehmet Turgut NTV'deki Programını Bitirdi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, geçtiğimiz haftalarda NTV'de başlayan, Cumartesi akşamları 22.00'da ekranlara gelen programı 'Falan Filan'ı bitirme kararı aldı! Kararın nedeni, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların NTV'de ekranlara getirilmemesi.

Ünlü fotoğrafçı Twitter hesabından haberi verdi. İşte o tweet: 'Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan Mehmet Turgut'la FalanFilan programına son veriyorum.'

dGp3fkpVkauBgOnou0ZyiO33.jpg

Programın formatı iyiydi ama bitti sonuç olarak. Hayırlı olsun. :)

Mehmet Turgut'un para sıkıntısı yok,Kafasına göre bitirir programı.Büyük bir iş başarmış gibi görünmesin.İstifa eden polis arkadaşlar varsa onlar alkışlanmalı.

Bencede abartılmasın izleniliyormuydu ona da bakmak gerek. Sunuculukta fotografcılıktaki gibi başarailiymiydı??

Mehmet Turgut'u tebrik ediyorum, aynı hassasiyeti ve göz yummayışı istifa ettiği Ntv'den de bekliyorum.

Bencede abartılmasın izleniliyormuydu ona da bakmak gerek. Sunuculukta fotografcılıktaki gibi başarailiymiydı??

Katılıyorum. Belkide izlenmediği için yayından kaldırılmıştır ama o da "Fırsat bu fırsat herkes reklamını bu yoldan yapıyor, bende yapayım madem." demiştir. :)

Katılıyorum. Belkide izlenmediği için yayından kaldırılmıştır ama o da "Fırsat bu fırsat herkes reklamını bu yoldan yapıyor, bende yapayım madem." demiştir. :)

o yaşta bir insan ntv nin reyting yüzünden bitti açıklaması yapabileceğini bilir herhalde :D

neyse güzel hareket devamı gelmeli

NTV'de hangi yapım reyting rekorları kırıyor? Reytingle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben.

Alkışlanacak bir durum, NTV'de bir çok çalışanın istifa edeceğini düşünüyorum. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy