Mehmet Kurtuluş, Netflix'in Belçika Yapımı Dizisi "Into the Night"ın Kadrosunda!

alperuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Netflix'in Belçika yapımı ilk orijinal dizisi "Into the Night" kadrosunda Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alacak.

6 bölümlük dizinin yönetmen koltuğunda Belçikalı Inti Calfat ve Dirk Verheye oturuyor. Kadroda ayrıca Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo ve Ksawery Szlenkier yer alıyor. Mehmet Kurtuluş, dizide Ayaz karakterini canlandıracak.

"Into the Night", 1 Mayıs Cuma tüm dünyayla aynı anda Netflix'te!

Dizinin Konusu:
Into the Night, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketiyle insanların hayatını kaybettiği kaotik bir olayla başlıyor. Gece uçuşuyla Brüksel'den karanlığın hüküm sürdüğü batıya doğru kaçmaya çalışan bir grup 'şanslı' yolcuyu ve uçak mürettebatını merkezine alan dizi, bu insanların hayatları pahasına neler yapabileceklerine odaklanıyor.

Konusu güzel ama mürettabat alanında dar çevrede geçen dizilerin Allah belasını versin! Açık hava istiyorum, yeşillik görmek istiyorum uzay geminiz de batsın uçağınız da. Mürettebat temalı yapımlara da atom fiziğine de lanet olsun.

Ben fragmana falan bakmıştım, benim ilgi alanıma girdiği için izliyeceğim. Zaten bu aralar evdeysek ne kadar seçeneğimiz var ki