Mehmet Günsur, Kıvanç Tatlıtuğ'lu Dizde Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sazan gibi atlayanın kim olduğu ortada ayrıca :)

Ya Kanal D'de yayınlanacağını biliyoruz heralde.Ben reyting bakımında dedim.Biribirlerini etki etmezler biliyoruz.Ama dizinin Öbgzk ile aynı reytingleri alabileceğini söyledim.Başka gün yayınlanınca reytinglerde geçemiyormu:)Mantıklı olursan sevinirim...

Pazartesi,Çarşamba veya cuma olacak. Bu günlerde 8-19 arası reyting alan diziler çok. O kadar reyting bundan alamaz.

Bu kadar güçlü diziler o günlerde yayınlanmaz. Ayrıca Kanal D hafta sonu yıllardır komedi ve gençlik dizileri yayınlıyor. Bunu Ozan admine de sorabilirsin. O Kanal D'nin bu özelliğinden bahsetmişti.

Bu kadar güçlü diziler o günlerde yayınlanmaz. Ayrıca Kanal D hafta sonu yıllardır komedi ve gençlik dizileri yayınlıyor. Bunu Ozan admine de sorabilirsin. O Kanal D'nin bu özelliğinden bahsetmişti.

Bu geleneği gelecek sezon bozar belki nerden biliyorsun?Kanal D diziyi Çarşamba gibi zor bir güne koyarsa dizi tabi ÖBGZK'ye yaklaşamaz.Sanırım hale anlamadın ÖBGZK'nin salı günü rakibi yok.güçsüz bile bir rakibi yok.Yahşi cazibe'nin tekrarı var sadece:)

Sana cevap vermek istemiyorum. Seneye çıkarsak Allah'ın izniyle o zaman görürüz kimin doğru söylediğini.

Şimdi dizide mehmet yoksa biraz izleyici kaybı olabilir ama sonuçta işin içinde kıvanç varsa tutma olasılığı yüksek ama senaryoda çok önemli.